Digidexo.com

Threadworm Behandlinger

Threadworm Behandlinger


Ifølge Pasient Storbritannia, threadworms er små, hvite, trådliknende ormer som kan vokse så lenge som 13 millimeter, eller om en halv tomme. De infisere store og små tarmen og finnes oftest hos barn. Threadworms bor ca seks uker i magen, og så dø; men mens i live, de kvinnelige ormer lå små egg rundt anus, forårsaker betennelse og kløe. Mens threadworms sjelden føre til problemer mer alvorlig enn appetitt og vekttap, er nødvendig og enkel behandling av threadworms.

Medikamentell behandling for threadworm

Den vanligste måten å bekjempe threadworms er medisinering. Hvis du mistenker at du eller andre har threadworms, forteller en lege og få en resept.

WormBook.org sier at antelmintiske (anti-orm) legemidler fungerer best mot threadworms. Mebendazole er den vanligste behandlingen for personer med ormer. Alle husstandsmedlemmer, inkludert de uten symptomer, bør ta en dose på samme tid som den som infisert av threadworm. Bare én dose dreper ormer. En andre dose to uker etter den første er noen ganger nødvendig. Piperazin, et anthelmintikum, er en stridende mot threadworm. Det er oppløselig i vann, ikke forårsaker noen bivirkninger ved inntak, og kan brukes av alle tre måneder eller eldre.

God hygiene Drap threadworms like effektivt

Pasient UK skriver at mens medisiner dreper ormer, kan unhatched threadworms i egg dør bare hvis de ikke har funnet en passende vert. Det er derfor hygiene er av den største betydning når du arbeider med ikke bare threadworm men alle smittsomme ormer.

Threadworm egg kan overleve i opptil to uker utenfor kroppen på steder som på skitne undertøy eller urent sengetøy. Derfor må tas hygienetiltak for å fjerne eventuelle egg fra kroppen og hjem, og ikke minst forebygge eventuelle egg fra å bli slukt. Før threadworms dø, legger de egg på anus. Verten så klør den kløende del ubevisst og da, uten å vaske, kan sette hendene opp til munnen. Gjennom denne fremgangsmåte, skjer reinfeksjon. Riktige skritt i god hygiene, sammen med en dose av medisiner, vil bryte syklusen.

Riktig hygiene omfatter vaske alle ark, sengetøy, bukser og undertøy i varmt vann, rengjøring eventuelle bad og toaletter i huset og vaske alle bad kluter i huset og deretter kaste dem ut i søpla.