Digidexo.com

Slik får Vekt

Slik får Vekt


Folk flest er opptatt med å prøve å gå ned i vekt, men det er noen få utvalgte som er plaget av det motsatte. Disse menneskene er i stand til å øke sin nettovekt. Kanskje du har en ekstremt høyt stoffskifte, eller kanskje du er stadig på farten, eller du bare har en liten appetitt. Ikke bare er å være for tynn usunn, det hindrer deg fra å delta i visse idretter som fotball og boksing. Den beste måten å få nettovekt er å gjøre det sunt ved å spise næringsrik mat, supplere din diett og aldri gå sulten.

Slik får Vekt

Suppler kosthold med protein shakes. Flere 25g til 35g protein shakes per dag kan hjelpe deg å sette på sunn vekt og fremme muskelvekst. Velg proteinblandinger som er lav i sukker og natrium.

Velg matvarer som har mye kalorier, vitaminer og fiber, men veldig lite fett. Dette vil tillate deg å få sunn vekt. Ifølge Dr. Roger Unger fra University of Texas, spiser for mye fett kan fremme hjertesykdom og kreft.

Unngå å hoppe over måltider. Ideelt sett ønsker du å spise 4-6 små måltider ispedd hele dagen. Dette vil holde stoffskiftet i samme takt, men det vil også hindre deg fra overspising, noe som ville føre til at du få fett.

Begynn å trene med vekter. Dette vil sikre at alle kalorier og protein du spiser manifest i form av muskler i stedet for poser av fett. Vektløfting vil også øke stoffskiftet, men du kan dempe det ved å redusere mengden av aerob trening du gjør.

Drikk en liten del av alkohol før et måltid for å stimulere appetitten. I tilfelle du ikke føler deg sulten, noe som er et problem som møter mange tynne mennesker, vil en liten bit av alkohol stimulere magen, noe som igjen vil stimulere hjernen din og bidra til å gjøre deg mer sulten.

Finn måter å frigjøre spenninger. Blir stressa og alltid på farten bruker opp verdifulle kalorier. Tregere livet ved å ta flere øyeblikk å slappe av. Vurdere å registrere deg for en ukentlig massasje eller snakke til en psykoterapeut.

Spis sunn snacks mellom måltidene. Mat som hummus, tunfisk, bakt chips og lunsj kjøtt vil holde stoffskiftet stødig. Hvis du ikke mette kroppen din, vil stoffskiftet hastighet slippe. En dråpe i metabolisme fører til en lavere appetitt.

Hint

  • Hvis du begynner å føle deg sulten, spiser enten en matbit eller et måltid.
  • Unngå stuffing selv med usunn mat som hamburgere og pommes frites.
  • Spis mye, men ikke overspise.
  • Ikke slutte å trene.