Digidexo.com

Formel for hvordan du beregner idealvekt

Formel for hvordan du beregner idealvekt


Når du starter en diett og mosjon plan, begynner med et mål. Det målet kan være en viss vekt du ønsker å oppnå, til en rekke inches du vil miste eller trenings milepæl. Underveis, hjelper det å sette mini-mål for å holde deg motivert og hjelpe deg å holde deg på sporet. Hvis du har et mål vekt i tankene, må du avgjøre om dette målet er realistisk ved å beregne din ideelle kroppsvekt. Dette kan gjøres ved å bestemme din laveste idealvekt og ditt høyeste ideal vekt, noe som skaper en sunn rekkevidde.

Formel for hvordan du beregner idealvekt

Mål høyden din i inches. For eksempel, hvis du er 5 fot, 8 inches høy, ville høyden din i inches være 68 inches.

Square din høyde, eller multiplisere høyden av seg selv. For eksempel, hvis du er 68 inches høy, høyden din kvadrat vil være 4624 (68 x 68).

Beregn minimum idealvekt ved å multiplisere din høyde-squared tallet med 0,0263. For eksempel, hvis du er 68 inches høy, beregne minimum idealvekt med ligningen 4624 x 0,0263 = 121.6 pounds.

Beregn din maksimale idealvekt ved å multiplisere din høyde-squared tallet med 0,0354. For eksempel, hvis du er 68 inches høy, beregne minimum idealvekt med ligningen 4624 x 0,0354 = 163.7 pounds.

Hint

  • For å måle høyde, stå rett, med ryggen til veggen. Har en venn plassere en markør på veggen på toppen av hodet, og deretter bruke et målebånd for å måle avstanden fra gulvet.
  • Kroppsvekt formler er ikke alltid gjelder for idrettsutøvere, som kan ha en høyere vekt på grunn av økt muskelmasse.