Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene av øl og vin?

Hva er de helsemessige fordelene av øl og vin?


Moderasjon er nøkkelen til å høste de helsemessige fordelene av øl og vin. Det er ikke en god idé å begynne å drikke hvis du ikke gjør det allerede. Alltid konsultere med legen din hvis du har spørsmål om alkohol og helse.

Betydning

Funnet i både øl og vin, polyfenoler, antioksidanter fytokjemikalier som forekommer naturlig i planter, har vist seg å redusere "dårlig" LDL kolesterol, redusere risikoen for hjertesykdom og visse kreftformer og hindre frie radikaler fra å forårsake celleskader. Studier har viser at tilsvarende nivåer av polyfenoler finnes i både rødvin og øl, som er omtrent fire eller fem ganger det beløpet som finnes i hvitvin.

Blood Pressure

Blodårene blir utvidet etter en drink, noe som øker blodgjennomstrømningen og reduserer stress på hjertet. Nøkkelen er å stoppe på bare ett for å unngå å legge stress til hjertet.

Bones

Alkohol øker østrogen og andre hormoner som trengs for sterke bein. Mørkt øl inneholder silisium, som hjelper til med absorpsjonen av kalsium og andre mineraler for å øke bentetthet og redusere risikoen for å utvikle osteoporose.

Diabetes

Et glass øl eller vin kan også redusere sjansen for å utvikle type 2 diabetes ved å forbedre hvordan kroppen din reagerer på insulin.

Betraktninger

En 5-oz. glass vin eller 12 oz. øl (en flaske) er lik en drink. En drink per dag for kvinner, to for menn, er ansett som en trygg og gunstig beløp. Overdreven drikking vil gi negative helseeffekter.