Digidexo.com

Hvordan å gjøre Tony Horton Beachbody Workout

Tony Horton er en øvelse instruktør som fokuserer på vekttap og god ernæring. Han er først og fremst kjent for sitt arbeid med Beachbody Fitness-programmer, inkludert P90X og Power90. Enten du har prøvd Tony Horton treningsprogrammer før eller er ny på hans Beachbody treningsøktene, kan regelmessig mosjon med Horton program føre til overordnede organ toning og vekttap. Tony Horton øvelser tendens til å fokusere på en muskelgruppe om gangen for å maksimere vekttap og muskel toning.

Hvordan å gjøre Tony Horton Beachbody Workout

•  Kjole i løs, behagelig trening klær. Bruk sko som tilbyr god støtte, for eksempel joggesko eller kryss-trenere. Hvis du er en kvinne, velge en god støtte-BH siden du skal gjøre intens trening.

Velg en Beachbody trening som har Tony Horton. Han leder en rekke øvelse videoer laget for både nye og erfarne utøvere, så lese alternativene før du velger et program. P90X videoer er best hvis du allerede har noen utholdenhet og kroppens styrke, mens Power90 er et bedre alternativ hvis du er ny til å jobbe ut.

Følg sammen med DVD hjemme. Mimic Tony Horton handlinger så nøyaktig som mulig. Pause og spole DVD hvis Tony utfører et trekk du er komfortabel med, eller er usikker på hvordan du skal utføre. Hvis det er mulig, se deg selv i et speil slik at du kan sørge for at du gjør hver bevegelsen riktig.