Digidexo.com

En halv time Guide for Weight Loss

En halv time Guide for Weight Loss


Å miste vekt ved å overhale din diett og mosjon rutine kan være en skremmende oppgave. Selv om du vet at kontrollere vekten bidrar til å redusere risikoen for fedme, hjertesykdom og diabetes, det gjør ikke det noe enklere å gjøre. Heldigvis trenger du ikke å begå timer av gangen for å kunne nå dine vekttap mål. En halv time hver dag kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og skape underskuddet trengte å droppe disse uønskede pounds og bli frisk.

Kardiovaskulær trening

The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at voksne får minst 2-1 / 2 timer med kardio hver uke. Hvis du bryter denne mengde tid til daglige biter av 30 minutter, har du ikke noe problem å nå dette målet. For å holde en halvtimes trening fra følelsen uendelig lang, velge øvelser du liker, slik at du er mer sannsynlig å gjøre dem i 30 minutter hver dag. Turgåing, svømming, dans, sykling og lagidrett er gode alternativer som brenner kalorier for vekttap. For eksempel kan en 160-kilos person brenne nesten 300 og 150 kalorier, henholdsvis i løpet av en halvtime basketballkamp og en halv time sykkeltur.

Intensitet

Noe av det som påvirker antall kalorier du forbrenner under cardio aktivitet er ditt nivå på treningsintensitet. CDC anbefaler en moderat til høy intensitet for å maksimere din calorie brenne for vekttap. Mens du trener på et moderat tempo, vil du føle deg litt omstendelig, men du vil fortsatt kunne holde en samtale. Det er viktig å holde opp tempoet for hele halvtime ellers kan du ende opp med å overestimere ditt kaloriforbrenningen, noe som kan ha negativ innvirkning på vekttap innsats.

Styrketrening

MayoClinic.com anbefaler to eller tre ukentlige styrketrening økter, hver og en som varer i 20 til 30 minutter. Du trenger ikke å begå en halv time hver dag, men legger til styrketrening til rutine bidrar til å bygge muskelmasse. Dette betyr en raskere metabolisme, som kan hjelpe deg å miste vekt effektivt. Løfter vekter, bruker motstand band eller gjøre kroppsvekt øvelser, som knebøy og push-ups, antyder MayoClinic.com. Tillate en hviledag mellom hver økt slik at musklene kan gjenopprette og reparasjon.

Diet

Begå minst en halv time hver dag for å planlegge og forberede dine måltider og snacks kan hjelpe deg å kontrollere kaloriinntaket for vekttap. Skriv ned ditt måltid plan for dagen, slik at du kan balansere mengden av fett og kalorier du forbruker. Vurdere å holde en food journal, som holder deg ansvarlig og hjelper deg skjelne atferdsmønstre som forstyrrer vekttap. Å vite hva du skal spise hver gang du blir sulten kan hjelpe deg å slippe overflødig vekt ved å hindre deg fra å gjøre dårlig kosthold valg i fremtiden.