Digidexo.com

Hvordan å drikke Olive Oil for vektkontroll

Hvordan å drikke Olive Oil for vektkontroll


Kontrollere vekten din er ikke alltid den enkleste tingen å gjøre. For mange påkjenninger i livet ofte etterlater liten tid til trening eller å opprettholde et sunt kosthold. Over tid, kan en mangel på respekt for din helse føre til vektøkning og helseproblemer. Heldigvis kan legge olivenolje til din daglige rutine være en enkel og veldig sunt skritt mot vektkontroll. En diett som inneholder olivenolje hjelper kroppen din bedre dekonstruere fett og galle, som fører til bedre vektkontroll.

Hvordan å drikke Olive Oil for vektkontroll

•  Ta 1 ts. olivenolje med din foretrukne drikke til frokost. Frokost er et viktig skritt mot vektkontroll fordi det kick-starter stoffskiftet for dagen og hjelper deg til å føle deg mindre sulten som dagen skrider frem. Inkludere mat som inneholder mye fiber og lite fett, for eksempel korn eller frukt, i frokosten din.

Drikk en 8 oz. glass vann blandet med 1 ts. av olivenolje og 1 ss. sitronsaft rett før lunsjtid. Dette vil hjelpe avverge cravings og redusere kalorier du forbruker under lunsj.

Drikk 1 ts. olivenolje med en sunn ettermiddagen snack som er rik på omega-3, magre proteiner og fiber. Frisk frukt og nøtter er begge gode alternativer for snacking.

Beregn kalorier fra dagen, inkludert de fra olivenolje, og spore dem i en journal. Kontrollere vekten din avhenger ikke forbruker for mange kalorier i forhold til vekten din. Bruk en kalori kalkulator fra Internett for å finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å gå ned i vekt.

Hint

  • Utvikle en øvelse diett å bruke i forbindelse med olivenolje.
  • Konsultere legen din før du begynner på diett.
  • Uten trening og en ellers sunt kosthold, vil olivenolje ikke kontrollere vekten.