Digidexo.com

Hva gjør du når en Pacemaker Defibrillator Goes Off

Pacemaker defibrillatorer er små medisinsk utstyr som er implantert i brystet av en person med en hjertesykdom. Når hjerterytmen blir unormal, pacemakeren defibrillator "går av", og leverer en liten elektrisk støt til hjertet for å korrigere unormal hjerterytme. For å opprettholde god helse, de med pacemaker defibrillatorer og de som er kandidater for å ha en implantert, trenger å vite hva du skal gjøre når pacemaker defibrillatoren går av.

Sikkerhet og Avslapping

Før alt annet, sørg for at du er i et trygt miljø. For eksempel, hvis du opererer maskiner, slå av maskiner av slik at du ikke vil bli såret hvis hjertet problemet som forårsaket pacemaker defibrillator å gå av gjør at du mister kontroll på utstyret. Hvis du står, sitter, slik at du ikke faller hvis du mister bevisstheten. Deretter bruker avspenningsteknikker som for eksempel kontrollert pusting og meditasjon for å gå tilbake pulsen til det normale.

Hjelp

Få noen til å hjelpe deg. Den beste måten å gjøre dette på er å ringe en ambulanse og å ha noen som er tilstede være med deg helt til det kommer. Hvis mulig, ta kontakt med sykehuset for å hvor ambulansepersonell vil transportere deg eller som innsatt pacemakeren defibrillator. Hvis du ikke kan gjøre dette på egen hånd på grunn av din tilstand, kan de krisepersonell gjøre det for deg underveis til sykehuset. Dette er viktig fordi hjertespesialisten din trenger å vite at du har en episode for å behandle deg og å vurdere funksjonaliteten pacemakeren defibrillator han foreskrevet til deg.

Vurdering av miljø

Hvis du føler deg fin selv om defibrillatoren gikk av, se på dine omgivelser. Avgjøre hvorvidt en utenforstående faktor har påvirket pacemakeren defibrillator ytelse. For eksempel kan radioer, mobiltelefoner eller batteridrevne verktøy og utstyr genererer magnetiske felt som kan sette en pacemaker defibrillator av selv når du ikke har et hjerte episode. Hvis du var engasjert i aktiviteter som setter deg i nærheten av noen av disse enhetene, kan det være at det er noe galt i det hele tatt med deg. Selv om du er fine, rapportere pacemakeren defibrillator hendelsen i kardiolog. Hvis du opplever brystsmerter, svimmelhet, besvimelse eller kortpustethet, er det mer sannsynlig at miljøet er ikke problemet, og at du virkelig trenger legehjelp.