Digidexo.com

Urte rette for depresjon og angst

Depresjon og angst påvirker millioner av mennesker, og mange av de stoffene som skal hjelpe folk som lider av disse stemningslidelser har en lang liste over bivirkninger som noen pasienter synes å være verre enn problemet. Århundrer før moderne medisin, deprimerte og engstelige mennesker funnet lindring i enkle naturmidler.

Erkjennelsen av depresjon

Hvis du har følt sløv eller trist i mer enn to uker uten en ekstern årsak - som dødsfallet til en kjær eller en jobb tap - du kan være lider av depresjon. Angst eller depresjon kan ledsage tilstede på egen hånd. Begge forhold kan føre til at du unngå å gå ut og sosialt samvær, og de kan også forstyrre arbeidet ditt ytelse og helse. Hvis du tror du har en av disse sykdommer, se helsepersonell for en fast diagnose. Han kan foreskrive medisiner, eller hvis symptomene er milde, kan han foreslå endringer i din daglige rutine for å oppmuntre deg til å le, puste og samhandle mer, noe som øker din dopamin (feel-good hjernen kjemiske) nivåer. Noen kosttilskudd kan bidra til å forbedre ditt syn på livet.

Mulige tiltak

En urt som har hatt ganske mye trykk er johannesurt (Hypericum perforatum). Også kjent som goat weed, har denne urten blitt brukt siden gamle greske tider for depresjon og nerve lidelser som angst. Johannesurt fungerer omtrent som noen resept seratonin reopptakshemmere som er foreskrevet for depresjon. En studie gjort av Szeghadi A, et al, ved Charite-Universitatsmedizin i Berlin, Tyskland, og publisert i 2006 utgaven av "BMC Medicine" konkluderte med at Johannesurt jobbet samt peroxetine, som er fellesnavnet for Paxil , og var bedre tolerert. De få bivirkninger som kan oppleves fra Johannesurt er milde: hovedsakelig kvalme, tørr munn og lysfølsomhet. Denne urten kan forstyrre reseptbelagte medisiner, særlig kjemiske antidepressiva, p-piller og legemidler som brukes etter organtransplantasjoner, så snakk med legen din før du bruker johannesurt. Du kan kjøpe denne urten over disk, i pille eller te form.

Du kan også være lurt å prøve Valerian rot. Ofte brukt som en søvn hjelpemiddel, det hjelper deg å få sove raskere og sove dypere, noe som hjelper kroppen din gjenopprette fra stress. En annen rot av interesse er kava kava. Brukes som en drink for avslapping og feiring i Stillehavsøyene, lindrer dette urtemedisin stress og brukes som en søvn hjelpemiddel for barn i Europa. Hvis du velger å drikke kava, sørg for at produktet er laget kun med roten av anlegget. Dersom toppen av planten anvendes, kan dosen forårsake toksisitet i leveren over tid.

Sibirsk ginseng - som ikke er relatert til den kinesiske urt som heter ginseng - brukes som en tonic for å hjelpe deg å håndtere stress. Sentral Research Laboratories i Nagano, Japan, i en studie publisert i den 22 desember 2001 utgaven av "Acta Pharmacol Sin," fant at denne urten viser anti-fatigue og anti-depressive egenskaper.

Mens 5-HTP og Same er ikke urter, er de alternative behandlinger for depresjon og angst. Begge er forløpere til hjernen kjemikalier som er nødvendige for å opprettholde en positiv stemning.

Betraktninger

Husk, depresjon og angst er reelle forhold med noen ganger alvorlige konsekvenser. Hvis du prøver disse rettsmidler, og ikke føler deg bedre i løpet av fire til seks uker, definitivt se din lege. Hvis du har blitt diagnostisert med alvorlig depresjon eller bipolar lidelse, eller hvis du har selvmordstanker, søke medisinsk hjelp umiddelbart.