Digidexo.com

Vekttap i type 2-diabetikere

Vekttap i type 2-diabetikere


Nesten ni av ti personer diagnostisert med type 2 diabetes er overvektige, noe som gjør vekttap en bekymring. Ikke bare å opprettholde en sunn vekt hjelp kontroll problemer relatert til diabetes diagnose, også forbedrer din generelle helse. Den beste måten å gå ned i vekt er ved å bruke en smart kombinasjon av kosthold og mosjon.

Fakta

Type 2 diabetes er den vanligste typen diabetes i USA i dag. Av de 23,6 millioner amerikanere diagnostisert med diabetes, 90 prosent har type 2 diabetes.

I type 2 diabetes, ikke kroppen din ikke får nok insulin, enten fordi den ikke produserer nok insulin, eller fordi den ikke riktig bruk av insulin det gjør.

Type 2 diabetes er kontrollert med diett og mosjon. Omtrent halvparten av personer med type 2 diabetes også må ta insulin medisiner.

Betydning

Det er ikke rart at vekttap er en bekymring for mange mennesker med type 2 diabetes. Ifølge forskning ved Johns Hopkins University, er en alvorlig overvektig person sju ganger større sannsynlighet for å utvikle type 2 diabetes enn en person som vedlikeholder en sunn kroppsvekt.

Den gode nyheten: Selv om du er mer sannsynlig å utvikle type 2-diabetes når du veier for mye, kan miste vekt forbedre diagnostikk og i noen tilfeller til og med reversere den helt. Ifølge Johns Hopkins University, kan miste så lite som fem pounds ha en positiv innvirkning på kroppens insulinproduksjon, men en 7 til 15 prosent vekttap leverer maksimal effekt.

Diet

I motsetning til det mange tror, ​​ikke en diabetes diagnose ikke å bety en komplisert spesiell diett.

The American Diabetes Association anbefaler å lage en omfattende liste over hva du spiser hver uke, og deretter komme opp med smarte måter å erstatte lav-fett alternativer for noen høye fete matvarer du vanligvis spiser.

Den ADA anbefaler også bryte ned ditt daglige kosthold, slik at du får mindre enn 65 prosent av dine daglige kalorier fra karbohydrater, mellom 10 og 35 prosent av kaloriene fra protein, og de resterende 20 til 30 prosent av kaloriene fra fett.

Generelt, for å gå ned i vekt, må du bruke flere kalorier enn du forbruker, så reduserer det totale antall kalorier du spiser hver dag kan hjelpe til med vekttap.

Trening

Trening er en av de viktigste verktøyene i vekttap for type 2 diabetikere. Ikke bare hjelper det kroppen forbrenne mer kalorier for å oppnå dine vekttap mål, det hjelper også blodsukkernivået falle betydelig i opptil 48 timer etter treningen.

Betraktninger

Snakk med din lege eller helsepersonell før du starter en ny diett eller treningsprogram.