Digidexo.com

Bed Bug forebygging tips

Bed Bug forebygging tips


"Ikke la bedbugs bite" har gått fra å være en søt barne sier til salvie råd. Tilstedeværelsen av veggedyr i amerikanske hjem har økt de siste årene. Ifølge en rapport om MSNBC Juli 2010, har antall exterminator samtaler om Veggedyr infestations steget 57% siden 2005. Flere måter eksisterer for å drepe av en Veggedyr infestation, men hindre dem fra å komme inn i hjemmet i første omgang er langt mer ønskelig.

Kjenn Signs

Vær årvåken, og se ditt hjem til alle tider for tegn på eksistensen av veggedyr. Mens finne bevis for dem kan bety at det er for sent for forebygging, utrydde dem så snart som mulig kan stoppe dem fra å spre seg. Sjekk sengetøy og madrasser regelmessig, ved hjelp av en lommelykt. Vær på utkikk etter små, røde eller mørke flekker på ark og madrasser. Disse kan være blodflekker fra å rulle og knusing veggdyr i natt, eller de kan være avføring. Undersøke huden din regelmessig, ser for små, røde bitemerker, vanligvis i en linje av tre eller fire biter.

Forsvar ditt hjem

Iverksette tiltak hjemme for å stoppe veggdyr før de kan hjemsøke sengen. En Veggedyr innstøping er et plastdeksel som går over madrassen. Det fanger eventuelle eksisterende veggdyr inni den, så du trenger ikke å kaste bort din madrass. Uten å være i stand til å komme seg ut og fôr, vil feilene slutt dø inni. Disse også stoppe nye bugs fra å komme inn i en madrass.

Klatre opp Interceptorer er plast retter som går på bunnen av sengen-ramme ben. De felle veggdyr inne, og hindre dem fra å klatre opp til sengen. Et produkt som kalles en Veggedyr beacon avgir karbondioksid, som trekker bedbugs til enheten, og feller dem inne.

Reise

Selv om du holde hjemmet Veggedyr-fri, er mange infeksjoner forårsaket av deg, et familiemedlem eller en gjest å bringe dem inn i huset ditt på klær eller i en koffert. Når du reiser, gjør din forskning om hotellangrep og inspisere alle hotellrommene før du pakker bagasjen din. Hold kofferten på bagasjehylle, ikke sengen, og holde klær inne i bagasjen i en forseglet plastpose. Da jeg kom hjem, ikke pakke ut bagasjen på senga; transport klær fra kofferten direkte inn i vaskemaskinen. Grundig undersøke innsiden av kofferten.

Kjøper Beware

Kjøpe en brukt seng er en ganske opplagt no-no når det kommer til Veggedyr forebygging. Men denne bevisstheten må omfatte ethvert stoff møbler kjøpt på en garasje eller eiendom salg, eller fra en online selger. Når du mottar en hånd-me-down klær fra venner, sørg for å vaske alle elementer. Selv nye elementer skal inspiseres. Ifølge Veggedyr info nettside, folk ofte kjøper brukte elementer uten å vite det, når elementer har blitt returnert til butikken og solgt som ny. Alle nye madrasser bør pakkes godt; inspisere madrasser og box springs når du pakke opp og montere dem.