Digidexo.com

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back


Muskel brudd i ryggen er vanligvis et resultat av å prøve å løfte noe som er for tungt. Et brudd oppstår når en muskel faktisk rives på grunn av en eller annen form for belastning. Disse oppstår vanligvis i korsryggen og kan varsles med en plutselig, skarp smerte mens du prøver å plukke opp noe tungt. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å identifisere muskel brudd i ryggen.

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back

Hvordan identifisere Muscle brudd i Back

•  Plasser hendene bak hoftene i sentrum av korsryggen. Dette er området hvor muskel brudd i ryggen generelt forekomme.

Påfør lett trykk til lavere tilbake området. Stopp hvis du føler ubehag eller smerte. Dette er sannsynligvis på grunn av en muskel brudd i ryggen.

Stå med ryggen til speilet. Speilet bør være stor nok til at du kan se over skulderen din og se hele ryggen. Undersøke den nedre rygg område for hevelse eller blåmerker. Hvis du ser noen, kan dette være en indikasjon på nedre rygg muskel brudd.

Bøy som om du skulle plukke noe opp fra gulvet. Hvis du har problemer med å bøye forover eller til sidene, stoppe dine forsøk på å helle over. Du sannsynligvis har skadet dine ryggmuskler, og denne skaden forårsaker du begrenset mobilitet.

Ring legen din og informere henne om din sannsynligvis muskel brudd i ryggen. Muskel brudd i ryggen kan kreve omfattende rehabilitering og bli mye verre hvis de ikke behandles umiddelbart. Kontakte legen din er den raskeste måten å komme på bedringens vei.