Digidexo.com

Hvordan velge en jern supplement

Hvordan velge en jern supplement


Jern er et viktig næringsstoff som spiller en viktig rolle i våre organer. Det brensel vår blodsirkulasjonen, hjelpemidler i vår metabolisme og bidrar til å holde oss friske i en rekke måter. Her er noen enkle trinn for å velge riktig jern supplement for dine individuelle behov.

Hvordan velge en jern supplement

•  Diskuter dine behov og dine bekymringer med din lege eller helsepersonell. Hun kan hjelpe deg å bestemme hvor mye jern du trenger å supplere i ditt kosthold og hvilken form for supplement du bør bruke.

•  Vurder rolle individuelle faktorer som for eksempel graviditet og diett har på mengden av jern du trenger. For eksempel er gravide kvinner ofte beskjed om å øke eller doble sin jerninntak for å unngå å bli blodfattig, mens folk med visse andre helsemessige forhold må være forsiktig for ikke å få for mye jern i kostholdet.

Sammenlign jerntilskudd på apotek og helsepersonell leverandører. Dette vil gi deg en følelse for hvilke typer kosttilskudd som er tilgjengelige.

Spør en lisensiert apoteket for informasjon om jerntilskudd. De vil hjelpe deg å finne riktig jern dosen daglig tilskudd bør ha.

Fortell apoteket om alle andre foreskrevne medisiner og kosttilskudd som du tar for å unngå eventuelle bivirkninger eller negative reaksjoner.

Når du har kjøpt supplement som du og legen din føler er best for deg, må du følge doseringsplan vedtatt av deg og din lege.