Digidexo.com

Vitaminer for Mood & Energi

Vitaminer for Mood & Energi


Du kan vanligvis få vitaminer som trengs i de matvarer som du spiser, men det er bare hvis du får en godt avrundet kosthold som inneholder de riktige mengder av vitamin-rik mat som frukt og grønnsaker. Noen mennesker trenger å ta vitamintilskudd. Vitamintilskudd kan hjelpe når noen er syke, og de kan bli tatt for å øke humør og energi.

Vitamin B

En humør-forsterke vitamin er vitamin B-komplekset. Vitamin B6 er vitamin som forbedrer humøret. Ifølge "The Complete Book of Vitamin Cures" det kan tas for å kjempe deprimerende symptomer på PMS og det kan brukes med andre urte kosttilskudd, som johannesurt, i stedet for angst medisiner. B-kompleks er rikt på folsyre, som er noe som deprimerte mennesker kan være mangler.

Vitamin C

Får nok vitamin C vil holde immunforsvaret fungerer godt, som kan hjelpe til å bekjempe depresjon og får energi flyter, ifølge "Healing med vitaminer." Hvis immunsystemet er i gang rett, kan kroppen fungere på et høyere kapasitet, noe som gjør for en lykkeligere humør og mer energi for å få ting gjort.

Selen

"Healing med vitaminer" sier også at mineralet selen kan bidra til å bekjempe depresjon og løfte humøret. Bare 70 mikrogram per dag av selen kan bidra til å bekjempe tretthet, angst og depresjon.