Digidexo.com

Hjemmelaget hår behandlinger for Håravfall

Hjemmelaget hår behandlinger for Håravfall


Slipp Rogaine, og sette ned de pillene. Før du skall ut for dyre hår-tap behandlinger med farlige bivirkninger, prøv disse enkle, trygge, og ufattelig billige løsninger for tynt hår. Alt du trenger er et kjøkken og et villig hodebunn.

Aloe Vera

Aloe vera er intet mindre enn et mirakel plante. Det lindrer solbrenthet, fukter huden, og selv renser kroppen når det tas internt. Det burde ikke komme som noen overraskelse, da, at aloe er også kjent for sine hår-gjenvekst egenskaper. Gelen bidrar til å stimulere hårsekkene og roer hodebunnen, oppmuntrende ny hårvekst.

Ta en frisk aloe blad, og dele den på langs. Med en skje, øse ut den kjøttfulle innsiden, og bruke dette som en maske til håret og hodebunnen. La virke i minst en halv time; Hvis du vil, kan du til og med sove på det, og skyll ut i morgen. Å se resultater, bør du gjenta noen naturlig hår behandling minst en gang i uken i 2 til 3 måneder.

Eteriske oljer

Når essensielle oljer blir massert inn i hodebunnen, du mottar to fordeler. Ikke bare er de oljene som jobber som en gal for å stimulere håret ditt, men massasje selv oppfordrer blodstrømmen til hårsekkene og forbedrer hodebunnen sirkulasjon. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Velg din operatør olje: oliven, avocado, mandel, jojoba, grapefrukt, eller noen annen mild olje. Deretter velger du en eller flere av følgende hår-vennlig eteriske oljer: rosmarin, lavendel, sandeltre, sedertre, eller timian. Legg 4 til 5 dråper eterisk olje til en halv kopp carrier olje. Masser denne blandingen inn i hodebunnen med milde, sirkulære bevegelser, starter på forsiden av hodebunnen din og beveger seg mot halsen. Gjenta dette så ofte som mulig; prøve å gjøre det hver dag, før dusjing.

Løk og hvitløk

Som unappealing som de kan høres, løk og hvitløk har potensial til å forandre livet ditt. Deres sterke stimulerende egenskaper, vitaminer og antibakterielle effekter er fantastisk for håret og hodebunnen helse. En studie fra Journal of Dermatology viste gjenvekst i 86,9 prosent av folk som søkte løk juice til sine scalps to ganger daglig i to måneder.

Hvis du kan stå lukten, gjelder løk eller hvitløk juice før du går til sengs, og sove på det. Skjær et fedd hvitløk i to og gni det på noen balding områder. Klem saften fra en løk, og gjøre det samme. For sensitiv hodebunn, kan det være lurt å forlate behandling på i en halv time før sjamponering. Påfør alltid hvitløk eller løk med dype masserer bevegelser for å øke hodebunnen sirkulasjon.