Digidexo.com

Heart Attack Symptomer vs Halsbrann

Hjertet er et viktig organ i kroppen vår. Forhold som påvirker hjertet forårsake alvorlig bekymring. Halsbrann fører mange mennesker til å tro at de opplever begynnelsen av et hjerteinfarkt.

Heart Attack

Et hjerteinfarkt skjer når en arterie koblet til hjertet blir tilstoppet og oksygenrikt blod kan ikke komme til hjertet. Dette fører til hurtig død av enkelte hjertemuskelcellene, fører til et hjerteinfarkt.

Symptomer på hjerteinfarkt

Hjerteinfarkt symptomer er milde til alvorlige. De inkluderer brystsmerter, smerte som rammer din venstre side, problemer med å puste, uregelmessig hjerterytme, svetting, kvalme og fordøyelsesbesvær. Oppsøk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis disse symptomene oppstår.

Halsbrann

Halsbrann skjer når spiserøret blir irritert av syrer fra magen. Det har ingenting å gjøre med ditt hjerte, men mange mennesker forvirre smerten med et hjerteinfarkt.

Symptomer på halsbrann

Halsbrann rammer vanligvis personer etter måltider. Symptomer på halsbrann omfatte en brennende smerte i brystet til baksiden av nakken din. Ligge eller bøyd over kan forverre disse symptomene. Over-the-counter medisiner kan hjelpe deg å håndtere med halsbrann.

Kresne Mellom betingelser

Konstant brystsmerter, pusteproblemer og hjerterytme uregelmessigheter kan peke på alvorlige hjerteproblemer.