Digidexo.com

Hvordan behandle bunions Med Massasje

Hvordan behandle bunions Med Massasje


Både arv og iført trange sko kan forårsake smertefulle bunions. Disse smertefulle knuter som utvikler seg på felles svelle og i ekstreme tilfeller kan føre til stortåen å overlappe neste tå. Kirurgisk fjerning er ofte nødvendig og iført høye hæler eller noen trange sko ville være for ubehagelig. Både selvtillit massasje og dyp vev massasje er en alternativ behandling for å unngå kirurgi eller smerte.

Bruksanvisning

•  Stopp iført noen sko som ikke gir god plass til tærne og oppå foten. Ingen massasje av enhver type vil være effektiv uten å ta bort årsaken til problemet. Etter en viss tid kan du være i stand til å bære høye hæler igjen for spesielle arrangementer. For nå, gi en sjanse før hevelsen går ned.

Gjør en avtale med en massasje profesjonell som spesialiserer seg på dypt friksjon massasjebehandling. Dette kan redusere bløtvevet opphopning som gjør bunions vondt. Enda viktigere, det reduserer inflammasjon og øket blodsirkulasjon i foten. Heve foten etter en økt vil forlenge effekten av massasje.

Masser fot og ben hjemme med litt massasje eller lakserolje. Start med ankelen og bevege tomlene i sirkelbevegelser oppover til rett under kneet. Tilbring omtrent et minutt på hvert område. Presse hardt, så det er litt ubehagelig, men ikke så hardt at det gjør vondt.

Gjenta daglig eller ukentlig, inntil du føler smerte lindring fra den dype vev massasje og den daglige selvmassasje.