Digidexo.com

Bivirkninger av finer

Bivirkninger av finer


Tann finer er et tynt lag av keramisk som er plassert over tannen på begge sider. Plassering av skallfasetter på tennene dine vil gi deg et lysere smil og forbedre utseendet på tennene. Veneers er en permanent løsning på kosmetisk tannlege problemer og må byttes ut etter hvert som de slites ned over tid. Det er bivirkninger og negative sider ved å bruke skallfasetter å forbedre utseendet ditt som du bør vurdere før de bestemmer seg for prosedyren.

Tennene følsomhet

Under prosedyren for å plassere tannfine på tennene, vil noen av tannemaljen fjernes for å tillate finér å feste, ifølge University of Iowa College of Dentistry. Dette fører til at tennene til å være mer følsomme for varme og kalde etter inngrepet. Dette symptomet er vanligvis liten.

Permanent løsning

Pasienter som er under behandling med kosmetisk tannlege veneers bør forstå at prosedyren er permanent. Når skallfasetter er plassert på tennene, er det ingen måte å fjerne dem. Den lille mengden av emalje som er fjernet fra tennene gjør det nødvendig å ha et belegg på toppen for å beskytte tennene og forbedre utseendet.

Chipping eller cracking

Dental skallfasetter er holdbare, men de er ikke uknuselig. Det er mulig for dine dental skallfasetter til chip og crack, noe som vil kreve at du må skifte finér.

Dyrt vedlikehold

Finer kan være kostbart å holde opp gjennom årene, som hver sprekk og chip vil måtte skiftes ut. Skallfasetter kan også slites ned gjennom årene, og krever mer vedlikehold for å holde opp utseendet på tennene. Dental skallfasetter gi deg hvitere og jevnt fordelte tenner, men de fortsatt må rengjøres og gjennomgå regelmessig vedlikehold. Du må også opprettholde god munnhygiene for å forebygge tannkjøttsykdom og hull i tennene etter plassering av dental veneers.