Digidexo.com

Fordeler og bruk av grapefruktkjerneekstrakt

Fordeler og bruk av grapefruktkjerneekstrakt


Grapefruktkjerneekstrakt, eller GSE, har vært i bruk siden 1972 for bedre helse, ernæring og hudpleie. Dette produktet er ikke giftig, har ingen kjente bivirkninger og ikke forårsaker skade på naturmiljøet. Fysiker Jacob Harich er allment anerkjent som den første til å oppdage og isolere GSE.

Bakterie-fighter

GSE har antivirale og antibakterielle egenskaper og har vært mye testet med gode resultater som et forebyggende mot staph infeksjoner samt salmonella og E. coli, bakterier som forårsaker to farlige varianter av matforgiftning. GSE er også nyttig som en pre-kirurgisk kratt, der rolle fungerer like godt eller bedre enn alkohol-løsninger eller kirurgisk såpe.

Skin Tonic

Ekstrakt av grapefruktkjerne er også til stede i mange forskjellige hudvann og såper, og det kan også påføres direkte på huden (forutsatt at det ikke er sensitiv reaksjon) som et rensemiddel.

Vann Cleaner

Noen leger anbefaler GSE som en antidiarrheal for reisende. Som ekstrakt i seg selv er ekstremt konsentrert, kan noen dråper i et glass vann tas om morgenen, og oftere i løpet av dagen hvis trøbbel allerede har begynt. GSE kan også brukes til å behandle drikkevann når du bruker ukjente kraner, brønner, gate fontener eller kjøkken kraner. Vannet bør filtreres først.

Slime Fighter og husholdnings Cleanser

GSE hjelper også for tilstanden stående vann. Du kan plassere noen dråper av ekstraktet for hver gallon av vann i luftfukteren tank. Ekstraktet vil bidra til å forhindre veksten av alger. GSE i løsning kan også være nyttig for rensing av benkeplater, vasker og fliser.

Throat-smokken

GSE gir også noen enkle og nyttige hjem rettsmidler. Gargling med en GSE løsning kan berolige en sår hals. GSE kan bidra desinfisere sår også. GSE har ingen av de bivirkningene som ofte forbindes med reseptbelagte eller over-the-counter medisiner.

Forsiktighetsregler

Det er best alltid å fortynne GSE før du bruker, så det kommer i konsentrert form. Ikke la det komme i kontakt med øyne eller sensitive områder av huden din. Ekstraktet er surt og vil svi. Det har vært noe uenighet om de antimikrobielle egenskaper GSE, med noen rapporter som viser at ekstrakt er bakterie-bekjempelse egenskaper skyldes tilsetning av kjemiske desinfeksjonsmidler og syntetiske konserveringsmidler (se Ressurser).