Digidexo.com

Slik Cure surhet

Mage surhet er en tilstand som vanligvis oppstår etter inntak av et måltid. Symptomene kan omfatte en brennende smerte i øvre del av magen, raping, en oppblåst følelse i magen, luft i magen og kvalme. Det kan bli behandlet av en endring i kosthold eller ved å ta over skranke medisiner. Hvis tilstanden er kronisk, kan legen gi reseptbelagte medisiner. Her er fremgangsmåten for å behandle mage surhet.

Slik Cure surhet

Endre din diett. Prøv å spise mindre måltider oftere så magen må skille ut mindre mengder syre for å hjelpe fordøyelsen på et gitt tidspunkt. Komplekse karbohydrater som brød og pasta trenger også mindre magesyre å fordøye. Begrense mengden av fett du forbruker og være forsiktig for å unngå overspising. Unngå alkohol, særlig øl, da dette kan doble mengden av magesyre.

Opprettholde en oppreist stilling i minst 45 minutter etter å ha spist som en måte å hjelpe fordøyelsen.

Ta en over disk medisiner ved første tegn på syre dårlig, da disse kan ofte gi rask lindring for dine symptomer. Vanlige medisiner inkluderer Mylanta, Maalox og Pepcid AC.

behandle din tilstand med reseptbelagte medisiner hvis ubehaget ikke forsvinner, eller hvis det er kronisk i naturen. Reseptbelagte medisiner inkluderer syre blokkere som Tagamet og Zantac; protonpumpehemmere som slår ned på syre "pumper" i magen som Prilosec og Prevacid; syredempere som Carafate, og hvis tilstanden er forårsaket av en infeksjon, antibiotika som Amoxil eller Biaxin. Den eksakte årsaken til magen surhet vil avgjøre hvilket medikament legen vil foreskrive, samt eventuelle bivirkninger.

Vurdere å gå med en rådgiver eller psykolog for å gjennomgå atferdsterapi hvis surhet er et resultat av feil matvaner.