Digidexo.com

Hva er naturlige måter å gjøre meg selv mer sulten?

Hva er naturlige måter å gjøre meg selv mer sulten?


Øke appetitten naturlig å få vekt innebærer å spise matvarer som stimulerer stoffskiftet, tar kosttilskudd og trening. En reduksjon i appetitt kan være forårsaket av mange ting, blant annet en medisinsk tilstand, depresjon, fordøyelsesproblemer og bivirkninger av medisinske behandlinger, så som kreft stråling. Spise en balansert diett når du spiser kan hjelpe deg å opprettholde din helse og vekt.

Foods

Den mest naturlige måten å øke appetitten er ved å spise mat som øker stoffskiftet og stimulerer appetitten når du spiser. Det er mange krydder som bidrar til å gjøre deg mer sulten og kan legges til mange retter, blant annet kanel, ingefær, peppermynte og anis. Frukt og grønnsaker med store mengder vitamin A, kan C og E hjelpe behandle en redusert appetitt skyldes dårlig fordøyelse, som disse vitaminene fremme fordøyelsen. Drikke et glass juice før måltidene hjelper også stimulere appetitten ved å gi din insulin et løft.

Kosttilskudd

Det finnes en rekke kosttilskudd som bidrar til å øke appetitten. De fleste av disse kosttilskudd fokusere på å øke stoffskiftet, noe som vil gjøre at du føler deg mer sulten hele dagen. Urte kosttilskudd med grønn te og ginseng er den vanligste supplement for å øke stoffskiftet og øke energi. Folsyre og sink er to vanlige mineraltilskudd som stimulerer appetitten ved å øke dine sanser av smak og lukt, slik at maten skal være morsommere. Unngå kosttilskudd med fiber, som fiber kan gjøre deg til å føle fyldigere raskere og faktisk redusere appetitten.

Trening

Trening er den beste måten å stimulere stoffskiftet og øke din sult. Mens energisk aerobic trening stimulerer hormoner som faktisk undertrykker appetitten, moderat til lett aerob trening og styrketrening kan faktisk bidra til å stimulere appetitten. Walking, løfte vekter og svømming er alle øvelser som øker stoffskiftet uten å stimulere hormoner som reduserer appetitten. Hvis reduksjon i appetitten er forårsaket av depresjon, moderat fysisk aktivitet stimulerer også kjemikalier i hjernen som bidrar til å lindre symptomer på depresjon, som også kan bidra til å gjøre deg mer sulten.

Betraktninger

En reduksjon i appetitt er forårsaket av mange ting, og den beste behandling for en redusert appetitt, avhenger av dens årsak. En redusert appetitt på grunn av depresjon, sykdom eller medisinsk tilstand bør behandles med kosthold, mosjon, kosttilskudd, samt medisiner eller terapi. Å gjøre deg selv mer sulten vil ikke skje over natten. Urte kosttilskudd kan ta flere uker å bygge opp i systemet og påvirke appetitten, og konsekvent diett og mosjon kan gjøre deg mer sulten på lang sikt. Prøv å spise litt mer mat på hver sittende, slik at magen din til å strekke og øke appetitten.