Digidexo.com

The Best weight gainer produkter

The Best weight gainer produkter


Hvis du har en dårlig appetitt, en svært aktiv metabolisme, eller en on-the-go livsstil, forbruker nok kalorier til å få vekt gjennom hele matvarer alene er en utfordring. Gainers kan legge til ekstra kalorier til kosthold t hjelpe deg å nå målet ditt. Med riktig vektøkning produkter har du ingenting å tape og mye å vinne.

Høy Protein Supplements

Gainers er høye proteintilskudd som kilde består hovedsakelig av myseproteiner. Noen har også andre proteiner som melk og egg. Et mål som kalles biologisk verdi (BV) priser hvor lett kroppen absorberer forskjellige proteiner. Whey protein har den høyeste BV rating. Egg og soyaproteiner er absorbert på et middels hastighet, og kaseinprotein, som finnes i melk, absorberer langsomt.

Typer

Normalt vekt gainers kommer i pulverform, soyou kan blande dem med væske for å danne protein drinker eller vibrering. Du kan også velge fra et par flytende vektøkning kosttilskudd som tilbyr et alternativ for folk som ikke ønsker å ta deg tid til å blande sine egne drinker. I tillegg til protein, kan kosttilskudd kreatin og glutamin, tilsetningsstoffer som kan hjelpe deg opp i vekt inneholde.

Optimal vektøkning

Unngå vektøkning produkter lastet med fett og enkle sukkerarter. I stedet ser for mer næringsrik kosttilskudd. En av de beste på markedet er Optimum Serious Mass. Denne weight gainer inneholder 1250 kalorier per porsjon i vann, og 1630 kalorier når blandet med lowfat melk. Den kombinerer hurtig og sakte fordøye protein kilder, inkludert whey, egg og casien. Den inneholder også kreatin, L-glutamin og glutamin peptider, antioksidanter og 25 vitaminer og mineraler. Du kan bestille Optimum Serious Mass fra en rekke nettsteder, inkludert optimumnutrition.com, Bodybuilders.com, supplements.com og advantagesupplements.com. Du vil også finne den på GNC butikker over hele USA

Pulverprodukter

Cytosport sin Cyto Gainer er et godt supplement for de som ikke ønsker å spise eller drikke melke products.This produktet inneholder myse og mysepeptider og er 98 prosent laktosefritt. Den inneholder også kreatin-monohydrat og L-glutamin, og er 97 prosent fett-fri. Den inneholder ingen fruktose, sukrose eller enkle sukkerarter. Du kan bestille Cyto Gainer online fra cytosport.com, bodybuilding.com, vitadigest.com og mysupplementstore.com. Det er også tilgjengelig på Hi-helse-butikker over hele USA For de som foretrekker flavored kosttilskudd, er Natures Best Zero Carb Isopure et utmerket valg. Dette tillegget inneholder whey protein og er beriket med glutamin. Den inneholder ingen laktose, fett eller karbohydrater. Det er søtet med en null-kalori søtningsmiddel laget av sukker. Isopure kommer i 10 varianter, inkludert ananas appelsin banan, cookies og krem, nederlandsk sjokolade, banan krem ​​og mango fersken. Du finner det på nettet fra naturesbest.com, SupplementWarehouse.com, Bodybuilding.com og vitaminshoppe.com. GNC butikker også lager Isopure.

Flytende kosttilskudd

Hvis bekvemmeligheten av ferdigblandet protein drinker og rister appellerer til deg, produserer Natures Best sin Zero Carb Isopure i et protein drink som kommer i åtte forskjellige smaker. Worldwide Extreme Pure Protein RTD er en laktosefrie drikk som inneholder whey protein og L-glutamin. Bestille det på nettet fra a1nutrition.com eller kjøpe den på GNC butikker.