Digidexo.com

Risiko for Herbalife

Herbalife er en naturlig diett pille supplement. Herbalife selger kosttilskudd og rister som øker energi og øker metabolismen. Det har vært forbundet med kontroverser opp gjennom årene fordi det pleide å inneholde stoffet efedrin. Ephedra ble tatt av markedet av FDA fordi det var forbundet med forårsaker hjerteproblemer. Følgende helserisiko er forbundet med Herbalife produkter.

Angst og rastløshet

Herbalife kosttilskudd inneholder koffein. Koffein bidrar til å øke metabolismen (som hjelper med vekttap), men koffein kan også føre til angst og rastløshet.

Økt blodtrykk

Fordi Herbalife- inneholder koffein, kan det øke blodtrykket. Når blodtrykk (hypertensjon) øker over en lengre tidsperiode, kan kardiovaskulære problemer som hjertesykdom og slag oppstå.

Opphevelsen med reseptbelagte medisiner

Fordi Herbalife- inneholder et mangfold av urter, kan den motvirke med reseptbelagte medikamenter. Personer med medisinske problemer som tar foreskrevne medisiner bør konsultere med lege før de tar Herbalife.

Hodepine

Herbalife urte formel bidrar til å øke metabolismen å gå ned i vekt. Imidlertid kan koffein (Yerba Mate ekstrakt) forårsake hodepine.

Advarsel

Herbalife er ikke en urte supplement godkjent av Federal Drug Administration (FDA). Herbalife har også blitt beskyldt for å bruke for mye bly i sine produkter, og har nylig vært involvert i en rettssak fordi deres kosttilskudd overstiger normal bly grensen. Mer informasjon om risikoen ved Herbalife er tilgjengelig på Resources nedenfor.