Digidexo.com

Hva er signaturen Grain?

Signaturen Korn er en type supplement folk spiser som inneholder høye nivåer av næringsstoffer. Det er faktisk ansett som en mat og er laget med et frø som heter Salvia Hispanical. Signatur Grain fremmer en sunn livsstil for de som tar denne råvarer. Det finnes ulike måter å ta dette produktet, og fordelene med det er mange.

Bruk

Signatur Grain kan enten legges til matvarer eller spist av seg selv. Det er nesten smakløs, og er ideell for å legge til drikkevarer, havregryn eller yoghurt. Det har ingen smak eller lukt og kan serveres varm eller kald. Signatur Grain selges i beholdere som inneholder én måneds forsyning og bør oppbevares på et tørt og kjølig sted eller i kjøleskapet. En fordel med dette produktet er at dens ernæringsmessige verdi ikke lide gjennom oppvarming av produktet heller.

Ingredienser

Signatur Korn er også kjent som Chia frø, og er laget hovedsakelig fra Salvia Hispanical. Det er i form av frø som inneholder den høyeste og tryggeste konsentrasjon av flere næringsstoffer, inkludert omega-3 fettsyrer, antioksidanter og fiber. Dette produktet er tatt for å forbedre måten en person føler, og kan anvendes som et diett-produkt.

Sammenligning

Denne ernæringsmessig produkt, The Signature Korn, er sukkerfri, glutenfri og trans fett-fri. Den inneholder mer fiber enn linfrø og mer kalsium enn helmelk. Den inneholder også mer protein enn soya og mer antioksidanter enn blåbær. Signatur Korn inneholder også mer jern enn spinat, mer kalium enn bananer og mer selen enn lin.

Effekter

Signatur Grain er designet for å bidra til å forbedre måten en person føler. Det bidrar til å oppnå søvnkvalitet, bidrar til å redusere sultfølelse og bidrar til å forbedre blodtrykket. Ifølge The Signature Grain hjemmeside, fremmer det også sunnere hår og negler og reduserer smerter i ømme muskler.

Ansvarsfraskrivelse

Signatur Korn har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration ennå; Imidlertid, har produsentene av dette produktet drives omfattende tester. Påstandene dette selskapet er basert på tester utført.