Digidexo.com

Hvordan å miste hengende hud

Hvordan å miste hengende hud


Når du mister vekt raskt, kan det hende du føler stor om den nye kroppen, men saggy huden rundt mage, armer og lår kan være vanskelig å skifte. Den beste måten å unngå dette problemet er å gå ned i vekt sakte, da det vil gi huden din tid til å tilpasse seg kroppens nye dimensjoner. Ved å gjøre små endringer i livsstil, er det mer sannsynlig å feste med dem, og mindre sannsynlighet for å bare hoper vekten tilbake på når dietten er over.

Hvordan å miste hengende hud

Hvordan å miste hengende hud

fukte. Når du mister vekt raskt, kan huden din tørke ut, bemerker hudpleie nettsted, DermNet NZ. Bruke en god fuktighetskrem, men vil hjelpe huden å opprettholde sin elastisitet bedre. For virkelig tørr hud, gni deg inn i olje etter bading, men før tørking. Bruk olivenolje eller hva god olje du har rundt i huset, men for en søt lukt, opt for mandelolje eller kokosolje. Pat tørr, deretter brukt oljebasert fuktighetskrem. Bruk bomull klær til sengs for å holde fuktighet på huden din.

•  Hold deg hydrert. Eksperter anbefaler vi alle drikke minst åtte glass vann hver dag, og når du taper vekt, er dette intet unntak. Bor hydrert vil forbedre elastisiteten i huden, noe som gjør det mer sannsynlig å klemme din bedre form, i stedet for å henge klønete. Drikke et glass hver time kan være vanskelig i begynnelsen, men å fortsette, og det vil snart bli enklere.

Øvelse huden unna. Regelmessig trening vil etter hvert skifte din overflødig hud, men bare hvis du forblir hydrert. Du vil etter hvert bulk ut noe med ekstra muskler, noe som gir huden noe solid å klemme. For en saggy magen, ligge på ryggen med bena utvidet rett, og pust sakte ut og løft bena samtidig. Bruk magen til å holde posisjonen, deretter puster inn og ta bena ned igjen. For hengende armer, ligge på en benk med en manual i hver hånd, håndflatene vendt opp. Sakte puster ut og heve vektene, hold et sekund, inhalerer og senk vektene, deretter gjenta.

Spis riktig. Bare fordi du taper vekt, betyr det ikke at du bør unngå å konsumere fett helt. Enumettet og flerumettet fett er avgjørende for dine organer 'funksjoner, og bidra til å legge elastisitet til huden din. Spis rikelig med fisk, nøtter, olivenoljer, frø og avokado for hud condition.

slutte å røyke. Røyking begrenser blodstrømmen og bidrar til å bryte ned kollagen, som er viktig for hudens elastisitet. En 2002 artikkel publisert i British Journal of Dermatology funnet røykere syntetisere 18% mindre type I kollagen og 22% mindre type III kollagen enn de som aldri hadde røykt. Røykere 'hud er derfor mindre i stand til å regenerere seg selv enn andre hud. Bli med i en lokal røykeslutt gruppe hvis du trenger hjelp.

Tenk kirurgisk hjelp. Noen eldre mennesker synes det er umulig å miste hengende hud uten kirurgi. Snakk med en lege eller plastisk kirurg om den beste fremgangsmåten for deg.