Digidexo.com

Tegn og symptomer på hjertesvikt hos spedbarn

Kongestiv hjertesvikt, vanligvis kjent som CHF, er en medisinsk tilstand hvor det er utilstrekkelig tilførsel av blod til de forskjellige kroppsdeler på grunn av problemer i strukturen eller funksjonen av hjertet. Denne tilstanden er generelt mer utbredt i spedbarn disse dager. Noen av de vanligste årsaker som fører til CHF hos spedbarn er hypertensjon, hjerteinfarkt og kardiomyopati.

Symptomer på hjertesvikt

CHF symptomene er vanligvis klassifisert i høyre-og venstre-sidig hjertesvikt symptomer. Disse to symptomene er klassifisert og belyst nedenfor.

Venstresidig hjertesvikt Symptomer

Svikt i venstre ventrikkel fører til opphopning i lungearterien, og dermed fører til venstre-sidig CHF hos spedbarn. Avkortning i pusten er ofte oppleves av pasienter, sammen med alvorlig andpusten i løpet av natta generelt før du går til sengs. Et annet vanlig symptom assosiert med venstre-sidig CHF er tretthet blant spedbarn, og dermed fører til lange timer med å sove etter slike spedbarn.

Høyresidig CHF Symptomer

Vanligvis oppstår en svelling under huden av spedbarn som lider av CHF, noe som får dem til alvorlig smerte. Andre vanlige symptomer inkluderer nokturi, overdreven natten urinering. I noen tilfeller kan spedbarn lider av hevelse i leveren, og dermed svekke funksjonen av leveren i spedbarn kroppen.

Tegn assosiert med hjertesvikt hos spedbarn

Skiltene assosiert med hjertesvikt hos spedbarn er også delt klassifisert som høyresidig og venstresidig tegn på CHF. Skiltene er belyst under.

Tegn på Venstre-sided CHF i spedbarn

Vanlige tegn assosiert med venstre-sidig CHF hos spedbarn inkluderer økt frekvensen av åndedrett. I alvorlige tilfeller kan pasienten utvikler pleural effusjon, blir væsken akkumuleres i mellom lungene og brystveggen av pasienten. Andre symptomer inkluderer høringen ekstra hjerteslag lyder og bilyder.

Tegn forbundet med høyresidig CHF i spedbarn

En generell tegn forbundet med høyresidig CHF hos spedbarn er ødem i nærheten av de perifere deler av kroppen, noe som fører til økt venetrykket hos pasienter som lider av CHF.