Digidexo.com

Hvordan bygge muskler i fem dager med Pushups

Hvordan bygge muskler i fem dager med Pushups


Trene i et treningsstudio er en ideell måte å bygge muskler. Men hvis du ikke har tilgang til et treningsstudio, ikke føler deg komfortabel i treningsstudio eller bare ønsker å spare penger, trener hjemme er et godt alternativ. Pushups er en effektiv måte å bygge muskler. Ved hjelp av ulike former for pushups og stadig utfordre kroppen din vil hjelpe deg å øke din muskelmasse. Selv om du kanskje ikke forvandle seg til en bodybuilder i fem dager, kan du begynne å se en forskjell i speilet og på vekten.

Hvordan bygge muskler i fem dager med Pushups

•  Skriv ned hvor mange pushups du kan gjøre hver dag og prøver alltid å slå den forrige rekorden. Dette vil sikre at du utfordre deg selv og tvinge musklene til å vokse.

Varier treningen. Gjør mer enn én type pushup. Prøv å gjøre gulv pushups med hendene spres så langt fra hverandre som mulig. Prøv å gjøre pushups med hendene tett sammen slik at tommelen og pekefingeren danner en trekant. Dette vil målrette triceps. Gjør vegg pushups med en hånd og alternativ slik at hver arm får samme mengde arbeid. Enhånds pushups vil målrette dine biceps og rygg.

Spis nok protein og karbohydrater. Multipliser din kroppsvekt i pounds med 13 for å få antall kalorier du bør spise daglig for å få vekt. Protein vil bidra til å bygge muskler, mens karbohydrater gir deg energi. Lean protein som fisk, kylling og magert kjøtt vil bidra til å bygge muskler og holde fett gevinster ned. Komplekse karbohydrater som havregryn, søtpoteter og hvete vil gi deg langvarig energi.

Spis minst seks små måltider om dagen for oppmuntre muskelvekst. Prøv å konsumere protein, karbohydrater og sunt fett minst hver tredje time.

Ikke rush gjennom pushup rutine. Bevege seg sakte, slik at hver muskel for å aktivere på vei ned og opp. Fokus på kontrahering muskelen du ønsker å målrette og presse kroppen litt mer hver gang du trener. Dette sikrer at musklene ikke tilpasser seg rutine og slutte å vokse.