Digidexo.com

Hvordan finne Kalori & næringsinnholdet i en oppskrift

Mange folk som er seriøse om ernæring og vekttap gjør mye telling. De teller kalorier forbrent, kalorier spist, karbohydrater tatt i, vekt tapt, vekt fått, inches skur, næringsinnhold og mange andre beregninger. Dette er lett når du ser på pakket mat, og selv fast food-restauranter gir kalori og ernæring informasjon om sine produkter. Men når du ser på en oppskrift, kan denne informasjonen være litt vanskeligere å finne.

Hvordan finne Kalori & næringsinnholdet i en oppskrift

•  Sjekk på nettet for å se om kalori og ernæring innholdet i oppskriften har allerede blitt beregnet. Så lenge oppskriften har lignende ingredienser, bør informasjonen være nær nok for ditt formål.

Hvis oppskriften krever hermetisert eller annen tidligere tilberedt mat, bruke ernæring informasjon om mat etiketter for å samle informasjon om disse ingrediensene. Husk at informasjonen er vanligvis oppført per porsjon. Hver pakke inneholder vanligvis mer enn en porsjon, som kan eller ikke kan tilsvare hvor mye av maten du vil bruke i din oppskrift.

Bruk en kalori kalkulator for å bestemme kaloriinnholdet i noen ingredienser du ikke kunne finne ut fra etikettene. Du kan kjøpe en av disse på en bokhandel eller bruke en gratis kalkulator på internett.

Bruk en ernæring guide for å bestemme næringsinnhold av noen ingredienser du ikke kunne lære av etikettene.

Sum opp kalori og ernæring innholdet i alle de individuelle oppskrift ingredienser.

Record summene med din oppskrift for enkel referanse neste gang.

Hint

  • bruke en kaloriteller
  • Husk fra begynnelsen at kalori og ernæring telling er en eksakt vitenskap. Variasjoner i merkevare av ingrediens, forberedelse og porsjone vil bety tellingen vil være av litt. Ikke bekymre deg for dette altfor. Din informert estimatet vil være nær nok for at informasjonen skal være nyttig.
  • Som med alle ernæring eller kosthold program, sjekk med legen din før du prøver noe nytt.