Digidexo.com

Hvordan bli kvitt ørevoks Drenering

Ørevoks drenering er resultatet en oppbygging av ørevoks, eller voks i øregangen. Under normale omstendigheter, ørevoks er produsert, tørker deretter faller fra det ytre øret. Symptomer oppstår når voksen blir påvirket i øret, blokkerer bevegelse av luft inn og ut av øregangen. Forstoppelser er vanligvis et resultat av å bruke bomullstuppen applikatorer, bobby pins og andre små gjenstander for å prøve å rense øret. Noen mennesker opplever problemet på grunn av komplisert øregangen struktur. Symptomer omfatter vanligvis nedsatt hørsel og øresus, eller tinnitus, fylde, smerte og kløe. Alle har forskjellige mengder ørevoks, eller ørevoks, produksjon. Ørevoks beskytter øret mot infeksjon, samt vevet inne, men når det blir et problem fra toppelse, er det anbefalt tiltak du kan ta for å få lindring av symptomer. Omvendt kan obstruksjon av øret fra for mye ørevoks bidra til utvikling av ørebetennelse. Generelt sett er det voks som drenerer ut av din (eller ditt barns) øre, er der for en grunn. Ingen behov for unnskyldning. Legen renser øret slik at hun kan se trommehinnen tydelig.

Hvordan bli kvitt ørevoks Drenering

Ear Wax Drenering og hvordan å behandle den

•  Få en diagnose først. Snakk med legen din om dine symptomer og har en eksamen. Legen din vil se ut i øret med et otoskop for å avgjøre om en forstoppelse er til stede. Når du får "bra" (dvs. er ingenting strukturelt galt med øret, og at alvorlige infeksjoner eller øret skaden ikke er en sannsynlig årsak til symptomene dine), bør du følge legens anbefalinger.

Hold ytre øregangen ren og tørr. Drenering som kommer fra ørevoks produksjon og som er synlig kan rett og slett bli utryddet med såpe og en vask klut pakket rundt fingeren og bør utføres forsiktig. Igjen er normalt for de som produserer mer enn andre, og kan styres med daglige hygienetiltak ørevoks drenering.

Over-the = teller øredråper kan mildne ørevoks. Merkenavn inkludere Murine øredråper og Debrox. Legen din kan forskrive Cerumenex.

Legen din kan ønske å vanne øret med en liten kateter festet til en sprøyte. Varmt vann, peroksyd, alkohol eller annen antiseptisk kan brukes. Prosessen kan noen ganger være vanskelig og tidkrevende. Pasienter kan oppleve svimmelhet og kvalme under et øre vanning. Hvis legen din ikke kan fjerne effekten, kan du bli henvist til en EENT (øye, øre, nese og hals) spesialist. En ørespesialist kan noen ganger fjerne voksen med en liten kirurgisk instrument som ser ut som en veldig liten skje (curette) eller med en mild vakuum enhet.

Forebygging av ørevoks drenering er mulig ved hjelp av mineralolje, 02:58 dråper, innpodet i øregangen en gang i uken. Oljen er skylt med varmt vann etter at den har vært i øregangen 2:58 minutter. Snakk med helsepersonell hvis du er usikker angående behandlingstilbud, og igjen følge hans råd.

Hint

  • Alltid se en lege i stedet for å engasjere seg i ethvert hjem behandling hvis du har blitt diagnostisert med diabetes eller har noen sykdom som kompromitterer immunforsvaret, for eksempel HIV.
  • Ear candling kan skade øret og er ikke en effektiv måte å behandle ørevoks drenering.