Digidexo.com

Hvordan å lage mat for 8 personer på en type 2 diabetiker Regime

Type 2 diabetes er en ganske vanlig livslang sykdom som rammer både barn og voksne. Som de diagnostisert med denne sykdommen tilpasse seg å leve med det, de vanligvis finner de i stor grad må endre sin diett for å opprettholde sin helse. Mens mat for seg selv tar tid å venne seg til, matlaging for mange mennesker kan ofte synes å være en reell ork.

Hvordan å lage mat for 8 personer på en type 2 diabetiker Regime

•  Lag en liste over passende ingrediensene til en type 2 diabetiker diett. Det finnes en rekke matvarer som passer med en type 2 diabetes diett. Inneholde rikelig med ikke-stivelsesholdige grønnsaker og en balansert mengde frukt. Valgte smarte kilder til karbohydrater og proteiner fra hele korn og magert kjøtt.

Vurder hvilke matlaging metoder for å bruke som vil hjelpe stick med type 2 diabetiker diett. Noen tilberedningsmetoder er fet og ellers uegnet for dem som lider av type 2 diabetes. Unngå høy-fett metoder som steking, og velg bakervarer eller broiling stedet. Bruk sunne oljer og minimal salt i matlaging og forberedelser.

Velg matvarer som er smakfull. Uten alt sukkeret, salt, fett og andre godsaker, noen har problemer med å forberede velsmakende måltider på type 2 diabetiker diett. Velg sterkt flavored ingredienser som magert meieri og proteiner for å opphisse dine gjester. Bruk velsmakende urter og krydder for å gi sterkere smaker til enklere retter.

Velg et måltid som skal fylle. Ingenting er verre enn å forlate gjestene ikke mett etter et måltid. Bruk fibrøs mat som hele korn og grønnsaker som brokkoli som nutritiously vil fylle dine gjester. Kombiner magert kjøtt og bønner for god, fylle protein uten alt fettet.

Multipliser ingrediens mengder for å strekke ut dine favoritt personlige oppskrifter for en større gruppe. Mange kokebøker for type 2 diabetikere inkluderer oppskrifter for personlig og små familiens måltider. Finn antall personer den opprinnelige oppskriften vil tjene og multiplisere mengdene hensiktsmessig for dine gjester.

Hint

  • Be gjestene på forhånd for eventuelle andre spesielle hensyn som må gjøres når mat for dem.
  • Ikke vær redd for å gjøre mer mat enn du trenger for å sørge for at alle får full.
  • Vær på utkikk etter skjulte sukker i form av mais og andre sirup og alkohol sukker.