Digidexo.com

Hvordan du rengjør ørevoks med peroxide

Hvordan du rengjør ørevoks med peroxide


Ørene er en kroppsdel ​​som ofte tas for gitt, før noe går galt med dem selvfølgelig. En ørevoks buildup kan bare være et spørsmål om ubehag og ulempe i begynnelsen, men hvis buildup ikke er behandlet og fjernet kan det bli ekstremt smertefullt. Behandle ørevoks buildup så snart det er lagt merke til, øker sjansene dine for å fjerne den effektivt, og skåner deg selv et besøk til legene.

Hvordan du rengjør ørevoks med peroxide

•  Varm opp 1/2 kopp varmt vann i mikrobølgeovn. Mikrobølgeovner er forskjellige med timing, så pass på å teste vanntemperaturen ved drypper litt på innsiden av armen. Vannet vil kjøle når peroxide er lagt til den.

til 1/2 kopp av peroksyd til vannet. Bland sammen. Pass på at vannet / peroxide blandingen er bare litt varme.

•  Sett tuppen av pære sprøyten inn i peroksyd-blandingen. Klem å fylle sprøyten.

Legg et håndkle ned der du skal legge hodet.

Legg deg ned på din side, med plugget øret vendt oppover. Trekk øreflippen opp og tilbake. Dette vil bidra til å åpne opp i ørekanalen.

Klem forsiktig på pære sprøyte, injisering en strøm av peroxide blandingen inn i øret ditt. Fortsett å legge på din side i 4 til 6 minutter, eller til du hører og føler øret spratt.

Sett pære sprøyte inn vanlig, romtemperatur vann og skylle øret igjen. Dette er for å bidra til å løfte ut hva peroxide har løsnet.

Snu og lå på den side av øret plugget i 3 minutter. Dette vil bidra til å drenere væske ut av øret. Forsiktig rense utsiden av øret med en myk klut for å fjerne voks som har strømmet ut.

Hint

  • Hvis vannet føles det kan være for varmt for øret, la det sitte i tre minutter før du legger til hydrogen peroxide.
  • Ikke bruk peroxide behandling på øret hvis du har, eller tror du kan ha, en perforert trommehinne. Hvis øret er plugget, men også gi deg sterke smerter, bør du først se en lege for å utelukke eventuelle andre potensielle problemer. Ellers kan du bruke denne enkle fremgangsmåten for å prøve å fjerne ørevoks på egen hånd. Det kan være lurt å be noen til å hjelpe med denne prosedyren, som noen av trinnene er vanskelig å gjøre selv.