Digidexo.com

PRK vs Custom PRK

PRK vs Custom PRK


Photorefractive keratectomy, eller PRK, er en poliklinisk laser operasjon brukes til å forbedre visjon. PRK er utført siden 1986 og ble godkjent av US Food and Drug Administration i 1995, selv om bruken har gått ned siden etableringen av LASIK kirurgi.

PRK

PRK kan raskt og trygt riktig langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner. I drift blir en laser anvendes for å omforme den ytre overflate av hornhinnen, og et lag av epitel er fjernet.

Custom PRK

Skikken og standard PRK prosedyrer er identiske, bortsett fra at i tilpassede PRK, er en individuell kartet over øyet gjorde før operasjonen ved hjelp av bølgefront teknologi. Denne unike kart av øyet blir så brukt til å tilpasse operasjonen til øyets presise behov.

Fordeler

I dag, de fleste som gjennomgår laser synskorreksjon velge LASIK grunn av sin rask utvinning perioden. PRK og tilpasset PRK, derimot, er viktige alternativer for folk med store pupiller, hornhinner som er for tynne for LASIK kirurgi eller arrdannelse fra infeksjon eller traume, samt de i det militære. Custom PRK særlig er viktig for personer med høy ordre avvik.