Digidexo.com

Hva er fordelene med pyruvat?

Hva er fordelene med pyruvat?


Pyruvat, også kjent som pryruvic syre, gir mange helsemessige fordeler. Det har blitt brukt til å redusere fett bygge opp i kroppen i mange år. Legene har brukt denne kraftige supplement i situasjoner som for eksempel å redusere usunn fett celle buildup hos pasienter med fettlever som følge av alkoholmisbruk. I dag, mange vekttap produkter bruker pyruvat fordi den har evnen til å bidra til å redusere fett i kroppen uten anstrengende trening.

Fakta

Pyruvat er et stoff som kroppen produserer naturlig etter den interne metabolismen av sukker eller stivelse. Det dannes når sukker glukose, også kjent som blodsukker, i kroppen din går gjennom glykolyse, prosessen med å konvertere sukker i blodet til energi.

Helse Fordeler

Ifølge Vitaminstuff.com, kan pyruvat bidra til å styrke ditt hjerte og hjerte muskler samt bidra til å behandle tilstander som hjerte iskemi, en sykdom forårsaket av dårlig sirkulasjon. Pyruvat inneholder også kraftige antioksidant egenskaper som kan bidra til å forsinke aldringsprosessen. Den har også evnen til å bidra til å redusere blodtrykket og usunn kolesterol, samtidig som det øker glykogen lagring og kroppen protein opptak. Ifølge Zhion.com, kan pyruvat også være i stand til å beskytte hjernen fra sink toksisitet, noe som kan føre til alvorlige hjerneskader eller skade.

Funksjoner

Pyruvat kan være effektive i behandling av mild til moderat akne, ifølge Zhion.com. Det har også blitt brukt under alvorlige medisinske behandlinger, slik som kardiopulmonal bypass-kirurgi og kardial-lunge-redning under hjertesvikt, som et hjerte beskyttende supplement.

Du kan finne naturlige kilder til pyruvat i ulike mat og drikke inkludert røde epler, rødvin og enkelte oster og øl.

Expert Insight og forskning

Ifølge Zhion.com, har forskning utført ved University of Texas i Austin avslørte at når pyruvat og dihydroxyacetone, en enkel karbohydrat, ble kombinert de bidro til å øke den interne metabolismen av lab rotter. Studien viste også at kombinasjonen forbedret insulinfølsomhet og senket blodtrykk samt puls i vektige testpersoner.

Tips og advarsler

Pyruvat, når det tas i høye doser, kan forårsake intestinal ubehag som gass, oppblåsthet, magesmerter og diaré. Som et resultat, kan det være lurt å konsultere legen din før du tar pyruvat å finne ut riktig dosering beløpet som vil være egnet for kroppen din.

Ifølge Diet-og-Health.com, kan folk med høyt blodtrykk vil bruke en natrium gratis versjon av pyruvat tilskudd for å unngå helse komplikasjoner.