Digidexo.com

Naturlig Forebygging av Menstrual Migrene

Det er ikke uvanlig for mange kvinner å rapportere intens hodepine eller migrene under menstruasjon syklus. Menstrual migrene kan være et stort problem, på toppen av andre plager forbundet med mensen. Vanligvis er disse migrene forårsaket av intense skifte i hormoner i kroppen din. På grunn av den bølge av hormoner hver måned, noen kvinner er utsatt for å oppleve migrene. Å håndtere dem, kan du velge å ta piller, men noen kvinner foretrekker mer naturlige metoder.

Behandling Menstrual Migrene

Starter med å forstå hvorfor migrene oppstår er et skritt i retning av å fikse dem. En viktig årsak til menstruasjons migrene er en ubalanse mellom mengden av østrogen og progesteron. Noen kvinner er genetisk disponert for å ha en mer uttalt ubalanse enn andre kvinner, noe som kan føre til mer alvorlige PMS, migrene eller andre plager i løpet ovulation.To Å lette dette naturlig, prøv å endre kostholdet. En diett med en minsket mengde kunstige tilsetningsstoffer, raffinert sukker, eller bearbeidet mat kan tømme kroppen for noen av giftstoffer slike ting bygge opp. Når du har fått dem ut av kostholdet ditt, kan det bidra til å avgifte kroppen din med rensemidler. Du kan finne detox agenter på helsekostbutikker.

Hvis du ønsker å ta noen form for urter for å hjelpe til med migrene, prøv Pestrot eller Feverfew. Begge har vist seg å hjelpe til å redusere hodepine symptomer. Feverfew kan finnes i te form på nettet hvis du foretrekker det. Soya er en annen naturlig behandling for migrene som har blitt brukt i mange år. Et annet alternativ er å få progesteron krem ​​eller patcher for å prøve og jevne ut eventuelle ubalanser. Spør legen din om disse hvis du føler at du trenger dem.