Digidexo.com

Hvordan spille inn Vekttap

Holde en oversikt over din vekttap er en effektiv måte å holde seg på sporet når du prøver å gå ned i vekt. Det kan være den viktigste verktøy for å administrere langsiktig vekttap, ifølge Medical University of South Carolina. Det er ingen annen måte å være sikker på at du er framdrift på en riktig og hensiktsmessig måte. I stedet for å fokuserer for mye på hva som kan være galt når skalaen ikke rikke i en uke, kan du bare se tilbake til vekttap poster i løpet av de siste månedene, og se på det store bildet.

Hvordan spille inn Vekttap

Finn et nettsted som tilbyr verktøy for deg å administrere din vekt. Det er flere tilgjengelige online. Skinnyr.com er en god en (se ressurser), der du kan registrere deg gratis og bruke sine tjenester. For eksempel kan du holde et diagram av vekten din bruker sine gratis grafen programvare.

•  Bestem om du ønsker å bruke grafen på datamaskinen, eller hvis du foretrekker en trykt versjon. Det kan være en god idé å skrive det ut og tape den opp et sted der du ikke vil være i stand til å gå glipp av det, som konsistens er nøkkelen for din vekt sporing for å være nøyaktig.

Finn en skala som du vet sikkert er nøyaktig. Ifølge Medical University of South Carolina, er alt du trenger å gjøre for å "komme på og av det minst tre ganger for å se at det gir en konsekvent lesing."

Vei deg på en konsekvent måte, det være seg daglig eller ukentlig. Dette er helt opp til deg. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt sakte, er ukentlig sannsynligvis det beste alternativet. Når du har plukket en tilnærming, hold deg til det.

Skriv inn din vekt i mellomrom gjort for den aktuelle dagen eller uken. Lag en prikk over hvert nummer. Når du har lagt inn minst fem prikker, trekke en linje mellom hvert punkt, slik at de er koblet sammen. Du vil nå kunne få en god idé om hvordan du gjør.

Hint

  • Vær tålmodig. Husk at folk ofte gå ned i vekt raskere i begynnelsen av et vekttap program, spesielt hvis de er veldig tung. Menn har en tendens til å miste vekt lettere enn kvinner. Noen uker kan du miste mer enn andre.