Digidexo.com

Ingen Carb Diet for hypoglykemi

Hypoglykemi er et begrep for lavt blodsukker. Symptomer på hypoglykemi inkluderer talevansker, angst, sult, skjelvinger, nervøsitet, svetting, svimmelhet, tretthet, forvirring og svakhet. Glukose eller sukker er en kilde til energi og kommer fra karbohydrater som brød, ris, poteter, tortillas, frokostblandinger, melk, frukt og søtsaker. Endre kosthold eller medisiner er et par ting som kan gjøres for å behandle hypoglykemi. Karbohydrater er avgjørende for å opprettholde energi og planering blodsukkernivået, og dietter som ikke inneholder karbohydrater anbefales ikke.

Årsaker

Noen faktorer som kan bringe på hypoglykemi er måltider eller snacks som er hoppet over, for lite eller forsinket; kraftig mosjon; og alkoholholdige drikker. Mens trening har fantastiske fordeler for kroppen det kan også senke blodsukkernivået og kan forårsake hypoglykemi for diabetikere som ikke gjør sin egen insulin. Hypoglykemi kan også oppstå i 24 timer etter trening, er blitt fullført. Det er viktig å diskutere dine hypoglykemi symptomer med familie og venner, slik at de vet når du opplever det, og de kan få deg hjelp umiddelbart.

Diet

Det er mange forskjellige motstridende rapporter om riktig hypoglycemic kosthold, men sannheten er at hver enkelt metabolisme er forskjellig og hver enkelt kosthold bør diskuteres med lege eller ernæringsfysiolog før du bytter den. Siden mat og hypoglykemi kan gå hånd i hånd er det svært viktig å ikke ta sjanser på dine matvalg. De fleste kostholdseksperter og leger anbefaler å eliminere sukker, hvitt mel, alkohol, koffein og tobakk fordi de kan skape mest mulig kaos på blodsukkernivået. Sukker, godteri og brus bør erstattes med vann, diett brus, sukkerfrie drops og kunstige søtstoffer. Du bør imidlertid være forsiktig med hvordan du eliminere koffein. For eksempel f du drikker flere kopper om dagen bør du gradvis kutte ned i motsetning til å slutte cold turkey, som du kan oppleve koffein tilbaketrekning bivirkninger. Du skal da erstatte den dårlige matvarer med sunn næringsrik mat som er så nær sin naturlige tilstand som mulig. Matvarer som er akseptabelt er magert kjøtt uten deres hud, hele korn, grønnsaker og enkelte frukter. Mens det er nesten umulig å eliminere alle karbohydrater fra kosten din, er det mulig å kutte tilbake trygt så lenge det er gjort under tilsyn av lege og veiledning.