Digidexo.com

Hvordan Sett Vicks på babyens føtter

Det kan være en gammel koner 'tale for noen og en gammeldags middel for andre, men å bruke Vicks BabyRub til din lille ens føtter for en hoste og forkjølelse er en må-gjøre for et økende antall foreldre. Ingen vet egentlig hvorfor det ser ut til å fungere. Det er ingen medisinske bevis på at det faktisk fungerer, men attester er rikelig fra foreldre som mener Vicks har hjulpet sine hoste spedbarn. En teori hevder blodårene utvider seg når Vicks er gnidd på føttene, utløser en refleks for å stoppe hoste. Hvis du har en hostende barn, kanskje du føler det er minst verdt et forsøk.

Bruksanvisning

•  Prøv dette på natta, noe som er ofte når babyens hoste er på sitt verste. Først gi barnet ditt et varmt bad for å slappe av henne. Dampen vil også hjelpe til med å rydde nesegangene.

Etter badet, ved hjelp av fingrene, påfør en liten mengde Vicks til begge fotsålene, akkurat nok til å massere inn i midten av hver fot. Den massasje vil også hjelpe henne å slappe av og gjør deg klar for søvn. Du kan også bruke Vicks bruker baksiden av en metallskje hvis du ikke ønsker å få Vicks på fingrene, spesielt hvis du skal håndtere babyen etterpå.

Sett varme bomull sokker til babyen for natten. Ikke bare hjelper dette de Vicks absorbere i hennes føtter, vil den stoppe eventuelle Vicks fra å komme inn i barnets øyne og holde underlaget rent. Det vil også stoppe damp fra å være for kraftig. Hostingen skulle lette i omtrent fem til ti minutter etter påføring, og kan brukes på nytt hver sjette time om nødvendig.

Hint

  • For å hjelpe til med barnets hoste og kaldt, også bruke en luftfukter.
  • Vicks VapoRub anbefales ikke for barn under 2 år gammel. Rådfør deg med barnelege hvis du ønsker å bruke VapoRub. Den BabyRub er trygg på barn 3 måneder og eldre, og inneholder milde ingredienser som aloe, eukalyptus, rosmarin og lavendelolje.
  • Må ikke brukes på en baby som har falsk krupp. Mentol kan irritere henne hoste.
  • Hvis barnets hoste vedvarer eller forverres, kan du se barnelege.
  • Dette er en alternativ løsning for en baby hoste og forkjølelse, og har ikke noe vitenskapelig grunnlag.