Digidexo.com

De beste leveren kreft behandlinger

Leverkreft begynner i levercellene, eller hepatocytter. På grunn av konvertering av hepatocytter inn i en aggressiv form, er leveren ute av stand til å fungere skikkelig, slik som å unnlate å skille ut kausjon og unnlater å hindre at skadelige stoffer trenger inn i blodet. Selv om leverkreft er en av de vanligste formene for kreft på verdensbasis, de fleste tilfeller er et produkt av metastasering, noe som betyr at de begynner i andre kroppsdeler som for eksempel kolon, bryst og lunger, og deretter spredt seg til leveren. Noen av de vanligste metodene for leveren kreft behandling er angitt nedenfor.

Kirurgi

Kirurgi er en av de mest vanlige behandlinger for leverkreft. Den mest vanlige kirurgi innebærer fjerning av en liten del av leveren for å hindre videre spredning av kreft andre steder i kroppen. I visse alvorlige og sjeldne tilfeller, er hele det syke leveren kirurgisk ekstrahert og erstattet av en del av et fungerende leveren fra et passende samsvarende donor.

Medikamentell behandling

Blant medikamentterapier, Sorafenib, også kjent som Nexavarbehandlingen, injiseres i blodstrømmen hos pasienten. Dette stoffet holder kreftceller fra å generere nye blodkar. En studie utført av Mayo klinikken ansatte antydet at bruk av slik medikamentell behandling ofte forsinker skader forårsaket av tilstanden til leverkreft.

Chemoembolization

Chemoembolization er en form av kjemoterapi, hvor sterke doser av anti-kreft-medikamenter slik som Velban og Pacitaxel injiseres direkte inn i den skadede leveren. Disse stoffene skade kreftceller i leveren, slik at de hindrer ytterligere spredning av cancer.

Stråleterapi

I denne metoden, leger eksponere skadet leveren til høy drevet energi-stråling, noe som ofte minsker størrelsen av svulstene og ødelegger kreftcellene.