Digidexo.com

En Pescatarian Diet Plan

En Pescatarian Diet Plan


En pescetarian diett er ofte sett på som en overgang mot å bli vegetarianer. Det inkluderer frukt, grønnsaker, nøtter, korn, belgfrukter og bønner, men utelukker kjøtt bortsett fra fisk og bløtdyr. Meieriprodukter og egg er valgfritt.

Innvendinger

Ifølge den britiske Vegetarian Society, fisk er ikke akseptabelt i et vegetarisk kosthold. De rettferdiggjør dette standpunkt på grunnlag av at fisk føler smerte, er havet aksjer minkende, som truer andre dyr avhengig av matfisk, og fiske er sløsing, som anslagsvis 23 prosent av fangstene blir kastet tilbake døde.

Helse Fordeler

En pescetarian diett ligner på en sunn middelhavsdietten. En fordel fremfor en tradisjonell vegetarisk kosthold er større utvalg på restaurantmenyer. Pescetarian dietter er rik på omega-3 fettsyrer, protein, jern og vitamin D.

Eksempel Diet

Forutsatt meieriprodukter er inkludert, deretter frokost kan inneholde fruktjuice og høy fiber frokostblanding med skummet melk. Lunsj kan være en blandet salat med yoghurt dressing, og for kveldsmåltid, grillet laks biff ledsaget av grønnsaker og ris. For snacks, nøtter og frø, frisk frukt eller oatcakes ville være alternativer.