Digidexo.com

Hva er fordelene med Sea Salt på nyrer?

Hva er fordelene med Sea Salt på nyrer?


Nyrene dine vil takke deg for å bytte til havsalt i stedet for å bruke vanlig bordsalt. Vanlig salt har bare fire prosent av næringsstoff verdier av havsalt-og matlaging med havsalt krever mindre mengder enn bordsalt. De samlede helsemessige fordelene av havsalt inkluderer regulering av hjerterytme, forbedring av fordøyelsessystemet og stimulering av leveren. Fordelene til nyrene alene vil gjøre deg tenke to ganger før nå for den gamle saltbøsse.

Behandling av nyrestein

Havet salter anbefales for alle som har lidd fra den uutholdelige smerten av nyrestein. Stones ofte skylden på seg for mye salt i kosten. Lav-natrium matvarer er nyttig i forbifarten eksisterende steiner og i å forebygge fremtidige formasjoner. Sea salter er foretrukket fordi de er betydelig lavere enn i natrium bordsalt.

Administrerende Hypertensjon

Kontrollerende saltinntaket bidrar også til å regulere høyt blodtrykk som kan forårsake nyreskade; den pågående stamme av hypertensjon bærer på nyrene. For alle som prøver å styre sitt blodtrykk gjennom endringer i kostholdet, er sjøsalt kreditert med å være en sunnere krydder for mat enn bordsalt.

Færre tilsetningsstoffer

Hver dag salt er en blanding av klor og natrium. Flere andre ingrediensene er blandet i vanlig salt, slik som jod, som er avgjørende for skjoldbruskkjertelen. Men produsentene av bordsalt legge også kjemikalier for å bleke batch og hindre kornene fra klumper. Disse kunstige elementer påvirker nyrefunksjonen, mens havsalt er et naturlig produkt som ikke kan bli replikert i en kjemisk laboratorium.

For mye er for mye

Amerikanere bruker dobbelt så mye salt som er nødvendig, noe som kan legge for stor belastning på den renale systemet, spesielt i tilfeller av vannretensjon. Imidlertid kan fullstendig eliminering av salt være så hardt på nyrene som overforbruk på grunn av spormineraler i alle salter. Havet salter er spioneringen som leverer elektrolytter som er nødvendige for å opprettholde normale nyre-funksjoner.

Gjør hjemmeleksen din

Noen produkter markedsføres som sjøsalt faktisk er hverdagsbordsalt. Se etter sjø salter som er mørkere i fargen. Denne fargen kommer fra fordampningen av vannet.