Digidexo.com

Hvordan bli kvitt gass med Chantix

Hvordan bli kvitt gass med Chantix


Chantix er et stoff laget av Pfizer farmasøytiske selskap. Stoffet er en reseptbelagte medisiner som er foreskrevet for å hjelpe røykere i alderen 18 år og eldre for å slutte å røyke. Chantix har flere bivirkninger. Ifølge Pfizer og Chantix.com, de mest vanlige bivirkninger som oppleves av chantix brukere er gastro-intestinal i naturen, inkludert kvalme, forstoppelse, oppkast og / eller gass. Gass fører raping, oppblåsthet, og oppblåsthet. Vanlige rettsmidler brukes til å behandle gass (og andre gastrointestinale symptomer) forårsaket av Chantix bruk.

Hvordan bli kvitt gass med Chantix

•  Kutt ned på fettrike matvarer. Matvarer med høyt fettinnhold tar lengre tid å fordøye. Dette gir mer gass i prosessen. Å spise naturlig mat og eliminere bearbeidet og stekt mat reduserer overflødig fett i kostholdet.

•  Bruk fordøyelsesenzymer hvis det er nødvendig. Noen mennesker er følsomme for noen matvarer, noe som fører til produksjon av gass. Laktose-intolerante mennesker mangler - eller er mangelfull i - enzymet laktase. Andre er mangelfull i enzymet som bidrar til å bryte ned naturlig sukker i frukt, grønnsaker, belgfrukter og korn. Laktase og Beano hjelp bøte på disse symptomene, henholdsvis.

Unngå å svelge luft. Folk som spiser eller drikker for fort har en tendens til å svelge mye luft. Tyggegummi og suge på harde drops er også årsakene til svelget luft. Mange av røykerne begynner å spise mer eller bruke tyggegummi og harde drops for å holde sin munn okkupert. For å holde symptomene på gass i sjakk, spise og drikke sakte, og unngå tyggegummi og harde drops.

Bruk milde yoga for å lindre symptomer på gass. Pawanmukta er en yoga asana (positur) som forsiktig komprimerer tarmen, og tvinger "vind" (gass) ut av kroppen.

For å utføre pawanmukta, plassere en yoga matte, treningsmatte, eller teppe på gulvet. Lå på ryggen, og ta med din høyre kne mot brystet. Vikle armene rundt leggen eller kneet og holdt hendene sammen. Sakte ta hodet opp, haken mot brystet. Trekk forsiktig beinet nærmere på, mens du arbeider hodet nærmere knærne, forsøker å berøre nesen til kneet. Hold i noen sekunder og slipp. Gjenta med venstre ben, da begge bena sammen. Gjenta dette to til tre ganger per dag.

Hint

  • Viktig sikkerhetsinformasjon fra Pfizer, som postet på Chantix.com:
  • "Noen mennesker har hatt endringer i atferd, fiendtlighet, agitasjon, nedstemthet, selvmordstanker eller handlinger mens du bruker Chantix å hjelpe dem til å slutte å røyke. Noen mennesker hadde disse symptomene når de begynte å ta Chantix, og andre utviklet dem etter flere ukers behandling eller etter avsluttet Chantix. Hvis du, din familie eller omsorgsperson oppslags agitasjon, fiendtlighet, depresjon eller endringer i atferd, tenkning, eller humør som ikke er typisk for deg, eller du utvikler selvmordstanker eller handlinger, angst, panikk, aggresjon, sinne , mani, unormale fornemmelser, hallusinasjoner, paranoia, eller forvirring, slutte å ta Chantix og ringe legen din med en gang. også fortelle legen din om noen historie med depresjon eller andre psykiske problemer før du tar Chantix, da disse symptomene kan forverres mens du tar Chantix. "