Digidexo.com

Liste over matvarer i et tørt, Salt Free Diet

Liste over matvarer i et tørt, Salt Free Diet


Mange mennesker som har hatt et hjerte eller blodtrykk helse problemet er foreskrevet en no-salt diett av sine leger. Mange matvarer blir nå gjort med mindre salt eller uten salt for å imøtekomme dette kosttilskudd begrensning, men du bør likevel være årvåken om å sjekke ingredienslisten på all mat som du ikke forberede seg. Og mens det er en hel liste over matvarer og produkter som bør unngås på nei-salt diett, er det nok mer mat som du fortsatt kan nyte.

Frukt

De fleste frukter ikke naturlig inneholder salt eller natrium, og mange av dem kan spises med lite eller ingen forberedelse, slik at de gjør stor snacks, desserter eller hele måltider. Frukt som jordbær, appelsiner, grapefrukt, cantaloupe og bringebær kan være blandet med is for å lage en iskald dessert eller spises rå for en frisk godbit. De eneste fruktene som bør unngås er de som har blitt glasert, krystallisert eller brukt i en saus som du ikke forberede deg. Disse har en høy mulighet for inneholdende salt eller natrium, og bør derfor unngås. Men frisk frukt er helt akseptabelt og full av vitaminer og mineraler som kroppen din trenger, og samtidig full av smak at munnen din vil like.

Grønnsaker

Friske grønnsaker er helt akseptabelt, og ikke bare kan du spise dem, men du bør! Rå grønnsaker har de fleste vitaminer og mineraler for å tilby kroppen din, og holder mer av sin naturlige smaken, så du kan ikke engang gå glipp av salt. Kokt og hermetiske grønnsaker er greit å spise også, så lenge de var forberedt uten salt eller natrium.

Noen grønnsaker har naturlig forekommende natrium i dem, for eksempel selleri, rødbeter og spinat. Dessverre betyr at de bør holde av måltidet plan. Enhver vegetabilske i en saltoppløsning, for eksempel pickles, er fulle av natrium og bør unngås. Imidlertid kan grønnsaker som squash, agurk, gulrøtter, squash, paprika og aubergine spises som du ønsker.

Protein

Protein er en viktig del av enhver diett. Men folk flest automatisk forbinder ordet med kjøtt. Mens kjøttet ikke inneholder protein, kan protein også finnes i lav-natrium alternativer som tempeh, tofu, egg, kidneybønner, lav-natrium peanøttsmør og seitan. Hvis disse alternativene er lite appellerende for deg, kan du også spise kylling, kalkun, magert kjøtt eller hvit fisk. Den eneste hake ved dette er at ingenting kan være forberedt med alle typer krydder eller saus som inneholder salt.

Protein produkter å unngå å inkludere bacon, lunsj kjøtt, spekemat, syltet kjøtt, vanlig peanøttsmør, svinekjøtt, kaviar, pølse og corned beef. Husk, du kan fortsatt ha din biff og spise den også, så lenge du holder den salt-fri.