Digidexo.com

Koreansk diett tips

Koreansk diett tips


Koreanske menn og kvinner er merkbart tynn og trim. Ifølge Forbes.com, Harley Pasternak bok kalt "The Five Factor Verden Diet" gir sørkoreanske kultur en stor del av æren for å ha et sunt kosthold, lave fedme og høy levealder. Når det gjelder slanking, kan låne tips fra koreansk mat og kultur være et sunt valg.

Kimchi

Kimchi er en viktig del av den koreanske kosthold og en stift til hvert måltid. Kimchi er surkål som er litt krydret. Ulike regioner i Korea forbereder Kimchi annerledes, litt søtere og andre spicier. Bortsett form som har vitamin A og C og inneholdende melkesyre, er kimchi også lavt fettinnhold. Kimchi inneholder også mye fiber, som holder deg mett og bidrar til å skape balansert fordøyelsen.

Grønnsaker

Koreanere spiser grønnsaker til hvert måltid, som er en åpenbar helse og kosthold fordel. Grønnsaker gi kroppen din et vell av vitaminer og næringsstoffer og naturlig høyt fiber og vanninnhold av grønnsaker holde deg følelsen fyldigere lenger. Koreanske grønnsaksretter kommer i enkle dampede varianter slik at du kan nyte den naturlige smaken av grønnsakene eller forberedt med forskjellige sauser, krydder og oljer.

Mindre kjøtt

Mens noen amerikanere er kjent med koreansk grill restauranter, disse restaurantene gi et misvisende inntrykk av koreanske retter. Koreanere generelt konsumere kjøtt sparsomt. De spiser rødt kjøtt, men ikke i store mengder da det har en høy mengde av mettet fett. Slankere kjøtt som kylling og fisk er populært, spesielt fisk som inneholder essensielle omega-3 fettsyrer.

Ikke tilsatt sukker

Koreansk matvarer generelt ikke inneholder tilsatt sukker, i motsetning til mange matvarer i USA. Bortsett fra grønnsaker, er koreanere mest populære formen for karbohydrat ris, som ikke har gluten og tilsatt sukker. Unngå produkter med tilsatt sukker ville være en måte å gjøre en koreansk spise vane jobben for deg.