Digidexo.com

Hvordan å behandle alvorlig Candida

Hvordan å behandle alvorlig Candida


Candida er den medisinske betegnelsen på en gjær infeksjon. Både menn og kvinner kan få gjær infeksjoner i sine genital området, men disse infeksjonene er mer vanlig hos kvinner på grunn av anatomien i skjeden. Det er normalt for candida bakterier å være til stede i menneskekroppen, men når kroppens balanse blir forstyrret, kan mengden av candida komme ut av kontroll, forårsaker en ubehagelig gjær infeksjon. Å ha en eksisterende autoimmun lidelse eller ta en sterk runde av antibiotika kan sette deg i fare for en gjær infeksjon. Selv om gjær infeksjoner kan gjøre deg svært ubehagelig, de er også lett kureres.

Hvordan å behandle alvorlig Candida

•  Kjøp en over-the-counter gjær infeksjon behandling som inneholder mikonazol. Denne anti-sopp krem ​​kan finnes på de fleste stoff butikker. Påfør kremen til skjeden ved sengetid ved å følge instruksjonene i pakken.

Spis vanlig yoghurt. Vanlig yoghurt med aktive kulturer inneholder egenskaper som kan bidra til å stoppe veksten av gjær bakterier.

ditch undertøyet ditt om natten. Fukt fremmer gjær vekst. Gi din private deler tid til å puste om natten. Wear 100 prosent bomull undertøy i løpet av dagen - ikke bare bomull-foret truser.

Legg hvitløk til kosthold. Hvitløk kan hjelpe avverge candida. Hvis du ikke liker smaken eller lukt av hvitløk, kan du ta hvitløk piller.

Ring legen din. Hvis du er komfortabel med å bruke en over-the-counter krem, kan legen gi deg en resept på Diflucan, en oral medisin som kan vanligvis kurere en gjær infeksjon i bare ett eller to doser.

Hint

  • Selv om gjær infeksjoner i kjønnsorganene er de mest omtalte, er det også mulig å få en muntlig gjær infeksjon kjent som trost. Hvis du opplever tørr munn og har et hvitt belegg på tungen, kontakt legen din. Hvis du har trost kan han foreskrive medisiner for å kurere det.
  • Hvis du er utsatt for gjær infeksjoner, spør legen din for en Diflucan pillen hver gang du er foreskrevet antibiotika. Dette kan bidra til å hindre en soppinfeksjon.
  • Ikke ha sex mens du har en gjær infeksjon eller bruke kondom; det er mulig å spre en gjær smitte til partneren din.
  • Hvis du aldri har hatt en soppinfeksjon før, og over-the-counter behandlinger ikke synes å være herding din infeksjon, se en gynekolog for en skikkelig evaluering. Gjær infeksjoner kan ha lignende symptomer for bakteriell vaginose og visse seksuelt overførbare sykdommer som ikke kan kureres ved hjelp av over-the-counter medisiner.