Digidexo.com

Verste Foods for vekttap

Til enhver tid, tusenvis av mennesker over hele verden er på noen form for diett for å gå ned i vekt. Det er mye uenighet om hvilken diett som fungerer best, men det er noen matvarer som omtrent hver diett eliminerer. Disse matvarer kan betraktes som den verste mat for vekttap, typisk fordi de er høy i fett og tomme kalorier.

Doughnuts og stekt mat

Permittere donuts. Det er en grunn til at polititjenestemenn som er stereotype som å spise donuts vanligvis fremstilles som å være overvektig --- donuts er vekttap synd matvarer på to nivåer. Først, de er kaker, som betyr at de er fulle av karbohydrater som kroppen kan lagre som fett. For det andre, de er forberedt i vats av varm olje, som automatisk øker kaloritelling --- kan donuts være så mye som 40 prosent trans fett. Disse faktorene kan ha negative effekter på insulin nivåer og øke risikoen for sykdommer relatert til hjerteinfarkt og hjerneslag. Selv donuts kan være den verste stekt mat å spise mens du prøver å gå ned i vekt, bare om noen stekt mat bør unngås, som steking en mat i olje øker mengden av fett og ekstra kalorier maten vil ha.

Hvitt brød

Unngå hvitt brød. Hvitt brød er brød som har blitt raffinert. Dette betyr at melet fra hvilken brødet laget har hatt kli (og noen ganger bakterie) fjernes. Hvitt brød også vanligvis er bleket. Problemet med dette i form av vekttap er at fjerning av kli og kim og bleking fjerner essensielle næringsstoffer og vitaminer fra korn. Dette betyr å spise en høy karbohydrat mat som er "tom" --- vil du få kalorier fra brød, men med mindre det er beriket, vil du ikke få andre ting kroppen din trenger for å fungere godt. Prøv å velge hel-korn brød i stedet for å sørge for at forbruket av kalorier i brød er verdt det.

Brus

Eliminer brus. Disse produktene er stappfulle av sukker, noe som gjør dem høy-kalori mat i de fleste tilfeller. De har ikke de næringsstoffer og vitaminer som er avgjørende for fysiske prosesser i kroppen, så ved å holde disse produktene i kostholdet ditt som du prøver å gå ned i vekt, øker du mengden av sukker som kan omdannes til fett uten å gi kroppen din noe å holde seg frisk. Hvis du vanligvis drikker to eller tre bokser med brus om dagen, prøve å drikke vann i stedet. Dette vil eliminere hundrevis av kalorier, hjelpe deg til å føle deg mett, og gi kroppen din med vannet den trenger for å fungere på sitt beste.