Digidexo.com

Hvordan bruke Dramamine for Kvalme

Dramamine er en over-the-counter medisiner som er tradisjonelt brukt til å behandle de ulike symptomene som er forbundet med reisesyke. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til svimmelhet, kvalme og oppkast. Imidlertid kan dramamine også brukes til å dempe mild kvalme forbundet med andre sykdommer som influensa eller matforgiftning. Men medisinen er ikke godt for bruk for hver sykdom, og det kan ikke brukes i mange situasjoner. Som alle andre medisiner, må Dramamine brukes riktig for at den skal være effektiv.

Hvordan bruke Dramamine for Kvalme

•  Vær sikker på at Dramamine er den rette medisinen for å bruke for den medisinske situasjonen i hånden. Bruker ethvert produkt, selv en over-the-counter variasjon, uten å forstå hvorvidt det er tilrådelig er syk anbefales. Den beste anbefalingen er å sjekke med en lege før du bruker stoffet.

Følg doseringsanvisningen til punkt og prikke. Ta bare den foreskrevne mengde (rundt 400 mg per dag) av medisinen og bare på trinn etablerte (ca hver 4 til 6 timer maksimum). Ta alltid medisinen med et fullt glass vann.

Oppdag forhold som kan bli ytterligere skadet av stoffet. Disse inkluderer astma, blære, nyre og urinveisplager, glaukom, og / eller leversykdom. Personer med en uregelmessig hjerterytme eller noen form for hjertesykdom bør ikke ta denne medisinen uten forhåndsgodkjenning av lege. Kvinner som er gravide, tror de er gravide, eller ønsker å bli umiddelbart gravide bør unngå denne medisinen i det hele tatt. Det samme gjelder for mødre som fortsatt ammer.

Lær om medisiner er interaksjoner med andre legemidler. Dramamine er bivirkninger kan multipliseres når det brukes sammen med alkohol eller andre typer medikamenter som foreskrevet for smerte, medisiner foreskrevet for forkjølelse og allergi, så vel som med beroligende midler, antidepressiva, og muskel relaxers.

gjenkjenne de mulige bivirkninger av stoffet. Som alle medisiner, har dramamine potensielle bivirkninger som du må være klar over. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til tretthet, svimmelhet, forvirring, nervøsitet, en endring i appetitt, kvalme fulgt av oppkast, konstipasjon og / eller diaré. Noen mennesker har også rapportert at medisinen gjorde dem rastløse og ute av stand til å sitte eller ligge stille. Atter andre rapportere tilfeller av tørr munn, uklart syn og en endring i deres normal hjerterytme.

Unngå å ta dramamine mens du kjører eller bruker noen form for tungt utstyr eller kjøkkenapparater. Unngå farlige aktiviteter og idretter før virkningene av medisinen har slitt av.

Oppbevar medisiner på riktig måte. Dramamine bør holdes på plass der det ikke vil ta på fuktighet. Det er best å lagre det ved romtemperatur. Medisiner som blir tørket ut eller for fuktig vil ikke fungere på topp ytelse.

Gå til en ER umiddelbart hvis det oppstår mer alvorlige symptomer. Disse vil inkludere en manglende evne til å holde seg våken eller bli vekket, plutselige kramper, manglende evne til å puste riktig, eller i det hele tatt, plutselige og uforklarlige anfall, hevelse hvor som helst på kroppen, og en plutselig tilfelle av utslett eller elveblest.

Hint

  • Grundig lese instruksjonene som følger med hver flaske Dramamine.
  • Les informasjon på nettet for å lære mer om stoffets bruk og eventuelle problem forbinder med det.
  • Kontakt lege umiddelbart hvis noen uvanlige helsetilstand oppstår mens du tar medisinen.
  • Ikke øk medisiner doserings beløp uten anbefaling av en lege.
  • Ikke ta medisiner før minst 4 timer har gått siden den pevious dosering.