Digidexo.com

Hvorfor Body Gjær itches

Hvorfor Body Gjær itches


Over 70 prosent av kvinner vil oppleve en vaginal gjær infeksjon gang i sitt liv. For mange, vil de oppleve mer enn én, og symptomene er ubestridelig. Ulike faktorer forårsaker gjær infeksjoner, og det er ingen mangel på over-the-counter og reseptbelagte medisiner, sammen med en lang liste over alle naturlige hjem rettsmidler. Før du skal forstå hvordan disse behandlingene virker, må du først forstå hva det er som gjør at du klør i første omgang.

De fleste vanlige gjær infeksjoner

Den vanligste type gjær vaginal infeksjon type, kjent som candidiasis. Candida er en sopp funnet på alle menneskelige organer, men når det er en overvekst av sopp, resulterer det i en infeksjon. Kvinner er ikke de eneste som opplever gjær infeksjoner, og heller ikke er vaginale infeksjoner den eneste type gjær infeksjon. Menn kan også utvikle gjær infeksjoner på sine kjønnsorganer, og gjær kan sendes frem og tilbake mellom sex-partnere.

Andre steder hvor gjær infeksjoner forekommer

Thrush er et eksempel på en annen type av gjærinfeksjoner. Thrush vises i munnen og kan spre seg til spiserøret. Gjær infeksjoner kan også vises hvor som helst på huden, og gjær som kommer inn i blodet kan være livstruende. Interigo er en infeksjon av hudfolder, som for eksempel lysken under brystene og mage folder. Andre infeksjoner omfatter candidal bleie utslett, body utslett forårsaket av overdreven svetting eller bruk av antibiotika og infeksjoner i foldene rundt fingernegler og svømmehud huden mellom fingrene.

Symptomer på gjær infeksjoner

The No 1 symptom på en vaginal gjær infeksjon er kløe, noen ganger alvorlig. Andre symptomer inkluderer svie i skjeden og vulva, en hvit utflod som noen ganger ligner cottage cheese eller ricotta ost, smerter under samleie og hevelse i vulva. Menn vanligvis opplever et rødt utslett rundt kjønnsorganene, sammen med svie og kløe på tuppen av penis. Andre typer mindre vanlige gjær infeksjoner ikke alltid inkluderer kløe, som trost, som produserer hvite flekker på tungen og munnen som ligner cottage cheese curds, sår tunge og munn og vanskeligheter med å svelge. Sykepleie babyer som har trost kan passere smitte til morens brystvorter.

Hva gjør gjær infeksjoner Itch

En gjærinfeksjon består av mutert sopp. Soppen fester seg til huden ved hjelp av sine rhizoids eller kroker. Det strømmer deretter på kroppens hudceller. Som det strømmer, Burrows den sin vei videre inn i huden, der den finner friske celler.

Hindre ytterligere Kløe

Jo lenger soppen er lov til å mate og jo dypere det Burrows inn i huden, jo vanskeligere vil det være å bli kvitt det. Det bør også legges merke til at skrape bare gjør infeksjonen verre fordi det skader i huden, slik at soppen å hule enda dypere.