Digidexo.com

Hjem behandling for svineinfluensa

Hjem behandling for svineinfluensa


De fleste som blir syke med H1N1-viruset, eller svineinfluensa, vil være i stand til å håndtere symptomene med hjemmebehandling.

Erkjennelsen Swine Flu Symptomer

For å begynne skikkelig hjemme behandling, gjenkjenne symptomene på svineinfluensa er relevant. Ifølge Center for Disease Control, symptomer inkluderer feber, tett eller rennende nese, hodepine, muskelsmerter, tretthet og noen ganger oppkast og diaré.

Medisinering behandling for svineinfluensa

Behandling av svineinfluensa hjemme inkluderer redusere symptomer for å føle seg mer komfortabel. Over- the-counter smerte reduksjonsgir kan brukes til feber og smerter i kroppen. Kald medikamenter kan brukes til forkjølelseslignende symptomer.

Home Care Forholdsregler

Hvile er nødvendig, og væsker bør inntas for å hindre komplikasjoner. Ansiktsmasker skal brukes i hjemmet for å hindre spredning av viruset, og de med feber bør unngå å forlate hjemmet før feberen har vært borte i minst 24 timer uten hjelp av medisiner.

Hvem bør bruke Hjem Behandling

Hjem behandling anbefales for de som har et mildt tilfelle av influensa, og ikke faller inn i en av de høyere risikoklasser som skissert av CDC.

Når Hjem behandling er ikke nok

Syke mennesker som har alvorlige faresignaler som følger med influensa, for eksempel puste komplikasjoner, svimmelhet, forvirring, feber med utslett, eller vedvarende oppkast bør søke legevakt umiddelbart.