Digidexo.com

Astma og bronkitt homøopatiske midler

Astma og bronkitt er kroniske tilstander som bør overvåkes nøye hos alle pasienter. Ulike homøopatiske midler kan bidra til å lindre effektene av både astma og bronkitt, men en pasient bør være oppmerksomme på alvorlighetsgraden av deres sak og besøke en lege hvis nødvendig. Kanskje den største spissen for astma og bronkitt pasienter er å unngå støvete, tørre områder og få en konsistent mengde frisk luft.

Hva er Astma og bronkitt?

Astma er en kronisk tilstand der pusting er berørt på grunn av betennelse i luftveiene. Astma kan være forårsaket av en allergisk reaksjon på noe, mosjon, kosttilskudd endringer eller genetikk. Irritanter som støv, røyk, maling røyk, og helseproblemer som en forkjølelse eller influensa kan også føre til en økning i astma.

Bronkitt kan enten være en kronisk eller akutt (langsiktig eller midlertidig) tilstand der bronkiene som bærer luft til og fra lungene bli betent. Bronkitt vanligvis utvikler seg fra en kald eller øvre luftveissykdom og er ledsaget av en hoste. Kronisk bronkitt er vanligvis forårsaket av røyking eller eksponering for skadelige gasser.

Homeopati rettsmidler for astma

Hvis du har problemer med å puste på grunn av astma, er én måte å løse problemet å ta en steamdusj. Et annet alternativ er å ta en stor bøtte med varmt vann og legg ansiktet over det med et håndkle som dekker både hodet og hele bøtte. Denne "steam" vil bidra til å åpne opp luftveiene og hjelpe deg å puste litt lettere.

En annen enkel løsning er å drikke varm urtete. Te inneholder lakris rot eller ingefær har vært kjent for å hjelpe astmapasienter. Igjen, vil varmen fra te bidra til å åpne luftveiene, og lakris rot vil også fungere som en agent for å roe betennelser i luftveiene.

Blande 1 teskje honning i en 8-unse glass med varmt vann og drikker det vil også bidra til å lindre astma forhold. Gjenta dette tre ganger om dagen til symptomene forsvinner.

Fennikel er en urt som kan tygges eller blandes inn i en drink og vil hjelpe utvise infisert slim fra brystet. Dette er et virkemiddel som kan bidra til å forhindre astmaanfall og også hjelpe bronkitt pasienter.

Regelmessig mosjon, et godt kosthold (unngå bearbeidet mat og holde hydrert med vann og juice), og forebygging er nøkkelen til omsorg for astmapasienter. Ved å vite hvilke faktorer utløse astma, kan du hindre angrep og fakkel-ups.

Homeopati rettsmidler for bronkitt

For noen urte rettsmidler, bør du kontakte en lege eller homeopathic utøveren å få nøyaktig doseringsmengder. Tar for mye av noen urt kan være dødelig eller gjøre deg enda sykere.

Bryonia er et homøopatisk middel som ofte brukes til å behandle en tørr, vond hoste i forbindelse med bronkitt. Hvis du har vertigo, smertefull hodepine, generelle smerter og plager, samt en tørr munn og tørre lepper som følger med en tørr hacking hoste, er bryonia et homøopatisk middel du kan kjøpe fra de fleste homeopati butikker og utøvere.

En mer vanlig type bronkitt er en med et høyt, våt hoste. Aconitum er en annen urt som kan tas for å lindre dette hoste og smerter forbundet med det.

I tillegg til disse urtemedisiner, kan pasienter også slå på en fordamper for å bidra til å åpne luftveiene og roe betennelse i bronkiene. En kul-tåke vaporizer produserer færre bakterier enn en luftfukter, og cool-tåke vil også bidra til å lindre smerte og sårhet av konstant hoste. Tar et dampbad kan også bidra til å avlaste kroppen og brystet sårhet i tillegg.