Digidexo.com

Bruk av løvetann rot

Bruk av løvetann rot


Selv om folk flest vise løvetann som et ugress, de i verden av alternativ medisin ser det som en sunn urt som er nyttig i behandling av mange problemer. Roten, blomst og blader av løvetann er fulle av helsemessige fordeler. Løvetann har blitt brukt i salater, te og vin i mange år.

Samlet Næring

Lastet med vitaminene A, C, D og B, løvetann også inneholder jern, magnesium, mangan, kalsium, bor og kalium. Kraftige antioksidanter i løvetann å bekjempe kreft og hjertesykdommer.

Vanndrivende

Den løvetann rot tatt i kapselform eller i te kan fungere som en mild, naturlig vanndrivende ved å stimulere nyrer og blæren for å bistå i å utskille urin. Siden den inneholder også kalium, er risikoen for å miste for mye av denne verdifulle næringsstoffer ikke så høy som med syntetiske diuretika. Dette bidrar også til å redusere høyt blodtrykk fordi den reduserer mengden av væske i legemet.

Organ Helse

Løvetann rot bistår i å stimulere kroppens produksjon av galle, avgifte leveren og behandle problemer med bukspyttkjertelen, milt og mage. Det gir næring til nyrene og binyrene. Drikker løvetann te hjelpemidler i generelle organ helse.

Fordøyelsen Helse

Den løvetann rot arbeider for å forbedre følelsen av fylde, gass og forstoppelse. Det har også en mild avførende effekt. Siden det stimulerer eliminering av avfall og toksiner, vil den generelle fordøyelsen forbedres.

Menopause Symptom Aid

Siden løvetann rot er en mild vanndrivende, hjelper det å redusere hevelse og væskeansamlinger av de som opplever disse symptomene i overgangsalderen. Det kan tas over lengre perioder uten skadelige bivirkninger.

History of Dandelion Bruk

Bruken av løvetann er ikke ny. Kinesiske leger brukte dem til å behandle fordøyelses og lav melkestrøm problemer for ammende mødre. Europeere har brukt den til å behandle og helbrede byller, diaré og feber. Indianere kokte løvetann og brukt væske for å hjelpe kurere nyresykdom, hudproblemer og fordøyelsessykdommer.

Advarsler og forsiktighetsregler

Rådfør deg med legen din før du tar urter. Selv løvetann røtter, blomster og blader er betraktet som sikre, for dem som er allergisk ragweed, ringblomst og andre planter kan få en allergisk reaksjon på løvetann. Alle som har hatt problemer med galleblæren bør spørre en lege før du tar drikke eller spise løvetann produkter.